Tragédia a repülőtéren: Hirtelen összeesett és meghalt a háromgyermekes édesanya!

Spread the love

Hirtelen összeesett a repülőtéren és meghalt egy 3 gyermekes édesanya

Mindössze 30 éves volt az a háromgyermekes édesanya, aki összeesett az antalyai repülőtéren, majd pár nappal később meghalt. A 30 éves Meli partnerével,  és három kisgyermekükkel nyaralt, amikor szívrohamot kapott azon a napon, amikor május 5-én haza kellett volna repülniük.

Ehelyett azonban Melit,  egy török ​​kórházba szállították, ahol az orvosok közölték a családdal, hogy megduzzadt az agya és a szíve. Kilenc nappal később mentőhelikopterrel szállították az Arrowe Park Kórházba. Május 6-án közölték a családdal a lesújtó hírt: nincs agyműködése, beállt a klinikai halál az édesanyánál.

Melissa édesanyja, ls párja,  szívszorítóan tisztelegtek szeretett lányuk előtt. A következőket mondta: „A lányaiért élt, keményen dolgozott, harsányan nevetett, és olyan jó édesanya volt. Annyira szerette azokat a lányokat. Nagyon keményen dolgozott kozmetikusként. Annyira okos volt, hogy háromszor járt egyetemre, könyvelőnek tanult, de aztán teherbe esett, majd ápolónőnek tanult, de ismét teherbe esett.”

„Annyira szomorú volt, ahogy közölték velünk. Csak sírtunk és sírtunk. Egy napot hagytak nekünk a döntésre, hátha csoda történik. De én a szívem mélyén már tudtam, hogy a kislányom már elment, nincs velünk. Amikor elbúcsúztunk tőle, megmozdult, de a tesztek szerint csak akaratlan mozgások voltak. Még egy évvel ezelőtt jelentkezett szervdonornak, így legalább mások életét megmenthette.”

 

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …