1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Spread the love

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 14. 10:34

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Bicske után baleset történt. A 43-as km-nél csak a külső sáv járható, 3 km-es a torlódás.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Ócsa után karbantartási munkákat végeznek. A 33-as és a 38-as km között az aktuális munkaterületnél egy sávon halad a forgalom. A torlódás meghaladta az 5 km-t, aki teheti, az az 5-ös főúton kerülhet.

3-as főúton, Miskolc belterületén egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. A 182-es km-nél mindkét irányban csak egy-egy sáv járható.

Az M4-es autóút és az M0-s autóút csomópontjában folytatott munkavégzés miatt az esti órákig a Budapest és az Üllő felől érkezők nem tudnak felhajtani az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalára. Kerülni az M0-s autóúton, az M3-as autópálya felé tovább haladva, a 45-ös km-nél az Ecser csomóponton keresztül visszafordulva lehet.Az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, az 51-es km-nél lévő Halmaj/Kázsmárk csomópontban nem lehet kihajtani munkavégzés miatt. Kerülni az autópályán továbbhaladva, a 39-es jelű Szikszó csomóponton keresztül visszafordulva lehet.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …