Nagy Ervin: “Nem tudnék magammal elszámolni, gyáva emberként halnék meg, ha most én ebbe nem állnék bele.

Spread the love

Nagy Ervin, a közismert színésztárs, már korábban is nyilvánosan támogatta Magyar Pétert, a civil mozgalmak és tüntetések előmozdítóját, mindig is kifejezve szimpátiáját és támogatását az ilyen eseményeken.

Amint Magyar Péter egy újabb demonstrációra készül, Nagy Ervin ismét mellé áll, ígérve, hogy még a színpadon is kiáll majd mellette.

Nagy Ervin egy interjúban osztotta meg, milyen kimenetellel lenne elégedett az aktuális tüntetéssel: “Százezer emberrel. És én úgy látom, hogy ez reális cél, bár a kormány láthatóan mindent megtesz, hogy keresztbe tegyen.”

A színész szavai szerint teljes mértékben támogatja Magyar Pétert, akit “a megtestesítője annak, amit én egy politikustól várok” jelzővel illet. Kiemeli, hogy Péter olyan emberekhez is el tud jutni, akik európai normák szerint gondolkodnak, ám politikailag passzívabbak.

Nagy Ervin hozzátette, hogy véleménye szerint Magyar Péter az egyetlen, aki ilyen szintű hatékonysággal képes megszólítani ezt a csoportot. “Valójában nem született eddig a Kárpát-medencében politikai talentum, aki ekkora sebességgel ilyen eredményt ért el.”

A színész még annyira elkötelezett, hogy nem zárja ki, hogy politikai ambíciói miatt félretegye szakmáját: “Engem az sem érdekel, ha egy időre a szakmámat el kell engednem, mert én tényleg azt érzem, hogy most van egy olyan időpillanat, amikor a haza mindenek előtt.”

 

 

Nagy Ervin erős elkötelezettsége felhívja a figyelmet arra, hogy a társadalom különböző rétegeiből egyre többen érzik úgy, hogy eljött az ideje, hogy aktívan részt vegyenek a közéleti eseményeken és kiálljanak azokért az értékekért, amelyekben hisznek.

“Engem az sem érdekel, ha egy időre a szakmámat el kell engednem, mert én tényleg azt érzem, hogy most van egy olyan időpillanat, amikor a haza mindenek előtt. Ami a csőben van, azt én most elégetem, mert azt érzem, minden eddigi kiállásom ehhez a forrponthoz vezetett, és erkölcsi kötelességem, hogy cselekedjek. Nem tudnék magammal elszámolni, gyáva emberként halnék meg, ha most én ebbe nem állnék bele.”

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …