Dárdai Blanka hívta ki a rendőrséget L.L. Juniorra – itt vannak a részletek!

Spread the love

Rendőrök a rapper lakásánál: L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata válságban

Rendőrségi beavatkozásA híres magyar rapper, L.L. Junior körül ismét felkorbácsolódtak az indulatok, amikor párja, Dárdai Blanka rendőrségi segítséget kért egy hajnalban kialakult konfliktus miatt. A Story magazin értesülései szerint a vita olyan mértéket öltött, hogy Blanka kénytelen volt a hatóságokhoz fordulni.

Dulakodás a lakásbanA szomszédok beszámolói alapján a dulakodás már a lakásban elkezdődött, majd L.L. Junior feldúltan hagyta el a házat, nem sokkal azután, hogy megérkezett a rendőrség. A helyszíni jelentések szerint bár fizikai sérülés nem történt, a helyzet súlyossága indokolta a hatósági beavatkozást.

Rendőrségi eljárás indultA BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága magánlaksértés gyanújával indított eljárást az eset kapcsán. Bár gyanúsítotti kihallgatás egyelőre nem történt, a rendőrségi nyomozás megkezdődött, hogy tisztázzák a történteket és felelősséget állapítsanak meg.

A kapcsolat hullámvölgyeiL.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata már korábban is megpróbáltatásokon ment keresztül, ami láthatóan tovább mélyítette a konfliktusokat. A rapper számára ez az időszak különösen nehéz, hiszen nemrégiben volt feleségével is komoly vitába keveredett gyermekük láthatásának ügyében. A legújabb fejlemények csak tovább növelték a feszültséget mindkét fél életében.

Az ügy további részleteire mindenki kíváncsian vár, és a történet valószínűleg még tartogat meglepetéseket.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …