Újabb szörnyű baleset! Súlyos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés – mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

Spread the love

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M0-s autóúton, a déli szektorban, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna- hídon három személygépjármű összeütközött. A 14-es km-nél, a belső sávot lezárták. A torlódás 7-8 km.

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a Nagyszentjános-Bőny csomópont után, a 104-es km-nél egy korábban kigyulladt kamion műszaki mentését végzik. A külső sávot lezárták. A torlódás 4-5 km.

Az M5-ös autópályán, Ócsa térségében, a Budapest felé vezető oldalon, kigyulladt egy gépjármű. A 26-os km-nél, forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az M31-es autópályán, Nagytarcsa térségében, az M0-s autóút felé vezető oldalon, az 1-es km-nél, egy műszaki hibás gépjármű foglalja el a belső sávot.A 76-os főúton, Hegyhátsál térségében, kigyulladt egy lakóautó. A 79-es km-nél megsérült az aszfalt, így várhatóan hétfőig félpályás korlátozás van érvényben.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …