Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak lesznek nyitáskor! Ezt nem hiszitek!

Spread the love

Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak lesznek nyitáskor! Ezt nem hiszitek!

 

Az orosz diszkontlánc, a MERE, Magyarországra érkezik: Mit várhatunk tőle?

Az orosz szuperolcsó diszkontlánc, a MERE, 2024-ben tervezi megnyitni első üzletét Magyarországon, Budapesten. Az üzletlánc rendkívül ambiciózus tervekkel érkezik, három év alatt 200 boltot szeretne nyitni országszerte, és ezzel akár 700 millió eurós forgalmat is elérhet. Az első üzlet Budapesten, a XV. kerületben, a Szentmihályi úton nyílik majd meg, de a lánc más budapesti és vidéki helyszíneken is terjeszkedni kíván, például Vácon és Szegeden.

Előzetes árak a MERE nyitásakor:Az alábbiakban bemutatok tíz terméket, amelyek előzetes árbecslések alapján a MERE első budapesti boltjában kaphatók. Az árak a boltok nyitása előtt becsült értékek, és a valós árak eltérhetnek:

  • Liszt (1 kg): 150 Ft
  • Mosópor (1,5 kg): 800 Ft
  • Étolaj (1 l): 500 Ft
  • Cukor (1 kg): 250 Ft
  • Tej (1 l): 220 Ft
  • Tojás (10 db): 450 Ft
  • Konzerv bab (400 g): 350 Ft
  • Sajt (200 g): 600 Ft
  • Tészta (500 g): 300 Ft
  • Alma (1 kg): 400 Ft

Ezek az árak az előzetes információk szerint alacsonyabbak lehetnek az átlagos piaci áraknál, amit a MERE üzletei ígérnek.

1. Szuperolcsó árak – Hogyan lehetséges?

Hirdetés

A MERE üzletei híresek arról, hogy rendkívül alacsony árakat kínálnak, akár 20%-kal olcsóbban, mint a versenytársaik. Ezt úgy érik el, hogy közvetlenül a gyártókkal dolgoznak, minimalizálják a kereskedelmi felárakat, és szigorúan ellenőrzik a költségeket. Az üzletek kialakítása egyszerű, a termékeket dobozokból és raklapokról árulják, ezzel is csökkentve az üzemeltetési kiadásokat.

2. Kihívások a nyugat-európai piacokon

Az orosz–ukrán háború és az ebből eredő szankciók komoly kihívások elé állították a MERE-t. A cégnek több nyugat-európai országban, például Németországban, Spanyolországban és Nagy-Britanniában is be kellett zárnia üzleteit az ellátási nehézségek és a szankciók miatt. Belgiumban azonban újra próbálkoznak MyPrice néven, és Magyarországon is folytatják a terjeszkedést.

3. Verseny az ALDI és a Lidl ellen

A MERE hasonló üzleti modellt követ, mint a német diszkontláncok, az ALDI és a Lidl, de még olcsóbb árakkal próbálja megnyerni a vásárlókat. Főként saját márkás termékeket kínálnak majd, és a választékuk körülbelül 1500 cikkből áll. A lánc belépése komoly versenyt hozhat a hazai élelmiszerpiacra.

A MERE érkezése várhatóan nagy figyelmet kap majd, és érdemes lesz figyelni, hogyan fogadják a magyar vásárlók az új láncot, amely az olcsó árakra helyezi a hangsúlyt, de egyszerű, puritán üzleti modellje miatt talán kényelmetlenségekkel is járhat

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …