Aki Dietz Gusztávot bántja, az most jól figyeljen ide!

Spread the love

Az Ázsia Expressz legújabb évadában ismét tanúi lehettünk egy feszültséggel teli pillanatnak, amikor Dietz Gusztáv kiborult, és durva megjegyzéseket tett a feleségére, Laky Zsuzsira. Mielőtt mindenki felháborodna és ítélkezne, érdemes kicsit mélyebbre ásni, és megnézni a teljes képet.

Igen, Guszti szavaira felfigyelt mindenki, és valóban nem voltak szépek. De emberek, álljunk meg egy pillanatra! Valaki tényleg elhiszi, hogy egy verseny közepén, 38 fokban, éhezve, kimerülten mindenki kedves kis galambként viselkedik? A reality műfaj alapja, hogy extrém helyzetekbe kényszerítik a szereplőket, és ott aztán előkerülhet a legrosszabb oldaluk is.

Zsuzsi maga is azt mondta, hogy Guszti otthon egy másik ember. A kettős élet helyett őszinte, és az a fajta pasi, aki nem játszik szerepet. Szókimondó? Igen. Tökéletes? Persze, hogy nem. De hát ki az? Azért még nem kellene elítélni valakit, mert egy tévéműsorban elhangzik néhány csípős mondat, főleg, hogy Zsuzsi sem érzi magát áldozatnak!

A szívszorító valóság az, hogy a gyűlöletcunami, amit Guszti felé irányítottak, inkább szól az emberek felhalmozott frusztrációjáról, mint az ő viselkedéséről. Kicsit mindenki takarítson a saját portája előtt, mielőtt elítéli mások kapcsolatát, amely – meglepő módon – boldogan működik 16 éve!

Szóval, ha valaki még mindig azt gondolja, hogy Guszti egy “gonosz férfi,” aki folyamatosan elnyomja a feleségét, talán ideje kicsit más szemmel nézni.

„Kedves és nem kedves kommentelők.. Ez a poszt most azért született, hogy segítsek egy kicsit tisztán látni..Ti akik nézitek az Ázsiát.. Láttok belőle egy kis szeletet, az igazi körülményeket, okokat, hogy emberek mitől és miért reagálnak úgy ahogy nem feltétlenül.Itt kitérnék a mondandóm lényegére. Nem a bizonyítványt akarom magyarázni és én is azt gondolom, hogy Dietz Gusztáv nem feltétlenül reagált (és fog) ott jól helyzetekre és beszélt velem úgy ahogy beszélt.De!!! Kérlek engem véletlenül se sajnáljatok!!! Akármilyen furcsa 16 éve boldog házasságban élünk, a gyerekeinket szépen, tisztességben neveljük. A négy fal között, nem vagyok agyonverve sem én sem a gyerekeink!” – kezdett bele mondandójába Zsuzsi a , majd kitért arra is, hogy milyen embernek tartja férjét:

Guszti egy ízig vérig férfi, aki amúgy a való életünkben nagyon figyelmes és egy óriási szívű ember! Mindig kimondja amit gondol és nem játszik szerepet, mert arra mi alkalmatlanok vagyunk. Az őszinte, szókimondó embereket mindig nehezebben fogadják el az emberek. Sokan álszenteskednek itt, és kifelé élnek. Akik ismernek minket és VALÓBAN tudják milyenek vagyunk, leginkább az Ő véleményük a fontos!

– árulta el a szépségkirálynő, akit nagyon bánt az a gyűlölet, amely férje irányában elindult az Ázsia Expresszben látottak alapján.

Ami bántó, hogy egy gyűlöletcunami indult el a férjem irányába. Lehet véleményt nyilvánítani, de a személyeskedést kikérem magamnak! Kicsit sepregessen mindenki a saját háza táján!

„Fontos, hogy ki mit akar a “zord külső” mögé látni az embert is vagy csak a parasztot aki azt mondta a feleségének, hogy kussoljon! Szerencsésnek tartom magam, hogy megadatott az a képesség nekem ami ezek szerint csak keveseknek, hogy mások fölött nem ítélkezem!” – zárta gondolatait az édesanya

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …