„Elveszítettem a kisangyalom” – apa és lánya halt meg a hajnali balesetben

Spread the love

„Elveszítettem a kisangyalom” – apa és lánya halt meg a hajnali balesetben Az egyedül maradt édesanya fájdalma felfoghatatlan. Mindent megadna, hogy visszakapja a gyermekét.

Egy pillanat alatt omlott össze egy édesanya élete, amikor egy baleset miatt egyszerre vesztette el imádott lányát és a párját. A gyászoló nő férjét hibáztatta a baleset miatt, ugyanis szerinte alkoholt ivott vezetés előtt. A rendőrség jelenleg vizsgálja a baleset körülményeit.

A hajnali órákban nagy sebességgel száguldó férfi váratlanul belehajtott egy edzőterem oldalába. Apa és lánya azonnal életét vesztette, még további három személy megsérült a becsapódáskor. Más jármű nem volt érintett a balesetben.

Kieley Messham szívszorító szavakkal emlékezett meg lányáról, a 13 éves Lacie Jade Robertsről.

„Elveszítettem a kisangyalom. Annyira szeretem, vissza akarom kapni. Nem tudom szavakkal kifejezni, mennyire csodálatos volt. Bármit megtennék, hogy újra halljam a nevetését, szó szerint bármit” – árulta el a gyászoló édesanya a Mirrornak.

„Örökké szeretni fogjuk. Nem tudom feldolgozni ezt az egészet” – tette hozzá elkeseredve.

Lacie nagynénje, Louise Messham létrehozott egy oldalt, hogy pénzt gyűjtsön, a gyászoló Kieley számára, hogy a lehető legjobb módon tudjon elbúcsúzni kislányától.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …