Holtan esett össze a focipályán egy 13 éves fiú

Spread the love

Holtan esett össze a focipályán egy 13 éves fiú
Nagyon tisztelte a csapattársait és a sportágat is. Rendkívüli fiatalembert veszített el csapata és családja.

Orvosi vészhelyzet miatt riasztották a mentősöket a hétvégén. Egy tinédzser focista meghalt, az FC Cavaliers csapatában játszott mérkőzés kellős közepén, Notthinghamben. A szemtanúk szerint a fiatal fiú a meccs közben esett össze, a nézők azonnal a segítségére siettek. Kórházba szállították, de sajnos a mentőszolgálat minden erőfeszítése ellenére meghalt.

– Szomorúan tudatjuk, hogy a tegnapi ifjúsági mérkőzésen történt orvosi vészhelyzetet követően a 13 éves Samuel elhunyt. Az FC Cavaliers csapatában játszott az U9-es korosztálytól egészen mostanáig. Nagyon tisztelte minden csapattársát. Részvétünk a barátainak és csapattársainak, ezekben a rendkívül nehéz időkben – áll az ifi fociklub nyilatkozatában.

Dvarne Edwards sportasszisztense elmondta, hogy azonnal odarohant, miután meglátta, hogy a fiú a földre rogyott. Az emberek szerte a városban tisztelegnek a játékos előtt, mondván, hogy ő Notthingham vesztesége.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …