Teljesen Kiakadt Bíró Ica: “Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég.” Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen:

Spread the love

Teljesen Kiakadt Bíró Ica: “Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég.” Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen: Bíró Icának nem voltak könnyűek az elmúlt évek.

Devizahitelesként elúsztak az üzletei, majd a lakása is. Ám szerencsére nemrég talált magának új lakást, amiről annyit mondott egy interjúban: bár lesz még vele bőven munkája, de nagyon boldog, mert van egy kis kert is, ahol kutyusai „időzhetnek”. Majd azt is elárulta, hogy nemrég megkapta a nyugdíjintézet értesítését is, hogy a napokban eléri a nyugdíjkorhatárt. Ennek kapcsán rögtön hozzá is tette:

Ez persze nem azt jelenti, hogy nyugdíjas lesz, mert ezt nem is engedhetné meg magának, hisz – mint fogalmazott – a nyugdíja „zéró” lesz. Ezért most munkát keres, mégpedig rendes, civil feladatot, mert neki nem derogál semmilyen munka, így akár még bolti eladónak is elmenne. Forrás

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …