Mészáros Lőrinc új fába vágta a fejszéjét a fővárosban: átveszi Gianni elegáns budai éttermét

Spread the love

Mészáros Lőrinc ezúttal a gasztronómia területén terjeszkedik, hiszen vadonatúj cége, a Sunhill Bistro Kft. lesz az Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén található étterem üzemeltetője.

Idén májusban a Blikk is megírta, hogy mindössze egy évvel a nyitás után már be is zárt az Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén Gianni Annoni elegáns étterme, a Naphegy utca 67. szám alatt található Terra.

A nyilvános cégadatbázisból azonban kiderült, hogy Sunhill Bistro Kft. néven Mészáros Lőrinc július 27-én új céget hozott létre, mely a Naphegy utca 67-ben helyezte el székhelyét és fő tevékenysége az éttermi vendéglátás lesz.

A 444 által észrevett összefonódás egészen pontosan úgy néz ki, hogy a Fájdalom-ambulancia Kft. a Sunhill Bistro tulajdonosa, amelyben Mészáros még 2020 decemberében lett érdekelt. A magánegészségügyi szolgáltató elsősorban a mozgásszervi sérülések kezelésével foglalkozik és nem vendégláttással, az új céggel azonban Mészáros Lőrinc most új területet hódított meg társával, a Diósgyőr FC Kft. többségi tulajdonosával, Magyar Mátyással közös cégében.

 

Budapesten kívül egyébként már foglalkozik vendéglátással felcsúti milliárdos, többek között övé a bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró is, a fővárosban azonban ez lesz az első ilyen típusú vállalkozása.

A wellness központ étkezőjének előző étterme egyébként a Terra volt, ami alig egy évig működött a Naphegy utcában. A költözés oka állítólag az volt, hogy túl magasak voltak az indulás költségei, amit nem tudtak elég gyorsan lefaragni, viszont a helyszín tulajdonosai olyan vendéglátást vártak el tőlük, amit a minőségi éttermezésre építő Gianni Annoni és társa, Haraszti Zsolt executive chef nem akart vállalni. Forrás

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …