Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam…SZÜLNI AKAR, KISMAMA? 160 000 FT LESZ! Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam neki, hogy nekem van fogadott orvosom (amit tudott is, mert szülésznőt is fogadtunk), és vele megbeszélem a dolgokat. Erre csak annyi volt a válasza, hogy:

Spread the love

Szülni akar, kismama? 160 000 ft lesz! A pofátlanság teteje itt, magyarországon!!
Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam neki, hogy nekem van fogadott orvosom (amit tudott is, mert szülésznőt is fogadtunk), és vele megbeszélem a dolgokat. Erre csak annyi volt a válasza, hogy:

A Másállapotot a szülészetben Facebook csoportban vérlázító bejegyzésre bukkantunk:
“Pár hete a SOTE II. Klinikán született a kislányunk sürgősségi császárral, az ügyeletes főorvos és egy rezidens doktornő műtött. Sajnos a fogadott orvosom síelni volt azon a héten, és szegényt nagyon bántotta is a lelkiismerete, hogy nem ő műtött.

A lényeg: este műtöttek, reggel az őrzőben éppen az ágy szélére másztam ki, amikor megjelent a főorvos. A szokásos sablon kérdések után rátért a lényegre, hogy az anyagiakat majd varratszedésnél rendezzük, neki van egy “költsége”, mert úgy szokás nála, hogy a műtőben jelen lévő csapatot ő fizeti ki, és a műtőnek is van egy “bérleti díja”!

Hát, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam neki, hogy nekem van fogadott orvosom (amit tudott is, mert szülésznőt is fogadtunk), és vele megbeszélem a dolgokat. Erre csak annyi volt a válasza, hogy holnap is megkeres, és elmondja a varratszedést és az anyagi részleteket. Másnap jött,és elmondta, hogy a varratszedéskor, vagy távozáskor szeretné ha rendeznénk az anyagiakat, ami a magánrendelésének a tízszerese (160ezer)!

Ja, és a műtőben utánam következett egy anyuka, akit szintén ő műtött (lepényleválás volt), vele ugyanezt eljátszotta szó szerint, és utolsó nap még meg is alázta a szobatársai előtt!!!”

Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának vezetője elmondta, etikai vizsgálatot kezdeményeznek a szóban forgó orvos ellen!

Oszd meg, hiszen erről másoknak is tudnia kell!

(Képünk illusztráció)

Facebook

About admin

Check Also

Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában

Spread the love Egy királyi szakértő szerint Katalin walesi hercegnő jól halad a megelőző rákkezeléséből …