Ennyi nyugdíjat kap Medveczky Ilona márciustól.. Egyesek ezért a pénzért több hónapot dolgoznak

Spread the love

Rengeteg nyugdíjat fog kapni Medveczky Ilona márciustól. El tudsz képzelni ennyi pénzt?

Két évvel ezelőtt kétezer forintos emelésben részesült, és az Érdemes művész nyugdíja akkor érte el először a 70 ezer forintot, ám Medveczky Ilona (76) is kérvényt nyújtott be a Magyar Művészeti Akadémiához, ahonnan nemrég kapta meg a választ.

– Azt írták, márciustól 121 ezer forinttal lesz magasabb a nyugdíjam – áradozott a Ripost cikkében Medveczky, aki korábban sokat panaszkodott, hogy a csekkjeit is alig tudja befizetni a nyugellátásából. Ahogy azt korábban megírtuk, Balog Zoltán Emberi Erőforrás miniszter nyújtotta be a törvényjavaslatot, miszerint a minimálnyugdíj több mint négyszeresével, azaz 121 ezer forinttal emelkedik a kiemelkedő művészek nyugdíja.

Két évvel ezelőtt kétezer forintos emelésben részesült, és az Érdemes művész nyugdíja akkor érte el először a 70 ezer forintot, ám Medveczky Ilona (76) is kérvényt nyújtott be a Magyar Művészeti Akadémiához, ahonnan nemrég kapta meg a választ. – Azt írták, márciustól 121 ezer forinttal lesz magasabb a nyugdíjam – áradozott a Ripost cikkében Medveczky, aki korábban sokat panaszkodott, hogy a csekkjeit is alig tudja befizetni a nyugellátásából. Ahogy azt korábban megírtuk, Balog Zoltán Emberi Erőforrás miniszter nyújtotta be a törvényjavaslatot, miszerint a minimálnyugdíj több mint négyszeresével, azaz 121 ezer forinttal emelkedik a kiemelkedő művészek nyugdíja.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …