Most van nagy baj. Tóth Gabi összeomlott, ez már a vég. Mindenkinek üzent..

Spread the love

Tóth Gabinak elege van a rosszakarókból, és abból a bántó komment viharból, ami az elmúlt pár hónapban mindennapossá vált. Próbál nem koncentrálni a közösségi oldalakra, és más módon kommunikálni az őt támogató rajongóival. Blog bejegyzésében ír arról, mennyire megviseli az ellene folytatott komment hadjárat.

Az énekesnő a Család.hu oldalán vezeti Tóth Gabi – Kendőzetlenül című blogját, amelyben őszintén mesél arról, mi történik az életében. Legutóbbi bejegyzésében – Meglátni a jót címmel – azt fejti ki, vajon érdemes-e “lelkiznie” a közönségének vagy sem, hiszen a családja mellett a rajongói tartják benne a lelket.

Már az első bekezdésben kifakadt belőle, hogy elege van, mert a közösségi oldalainak a szüneteltetése sem oldotta meg a kellemetlenségeket: “Azért is némítottam el az oldalaimat, hogy legalább azokat az embereket, akik szeretnek, támogatnak, ne tegyem ki ennek a hihetetlen mértékű gyűlölet cunaminak, aminek én a középpontjába kerültem immár sokadik alkalommal. De most valami eltört bennem. Ezúttal nem tudok úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne” – írja az énekesnő.

A híresség elkeseredett, mivel úgy érzi, bármennyire is a mély igazságot osztja meg magával és az életével kapcsolatban, a közönsége és a bulvársajtó mindent kiforgat. Már előre elképzelte az ironikus címeket, és a lesajnáló cikkeket. Attól is tart, hogy más hírességek fognak a blogbejegyzés alapján lesajnáló vagy kattintás vadász posztokat kitenni.

About admin

Check Also

Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában

Spread the love Egy királyi szakértő szerint Katalin walesi hercegnő jól halad a megelőző rákkezeléséből …