Most érkezett!! TÖRTÉNELMI PILLANAT! Orbán Viktor rendkívüli bejelentése! Március 15-i beszédében elárulta mi vár ránk, és MEGTETTE minden magyar választások legnagyobb ígéretét! Kérünk mindenkit, most nagyon figyeljen IDE:

Spread the love

Orbán Viktor március 15-én délután a Kossuth téren tartott beszédet. A kormányfőnek nem egy könnyű helyzetben állt ki az emberek elé: választás előtt áll az ország, a szomszédban közben háború zajlik, és emiatt az egyébként eddig a koronavírus járvány akadályát a vártnál sokkal jobban megugró magyar gazdaságot komoly veszélyek fenyegetik. Arról nem beszélve, hogyan tud tényleg kimaradni a háborúból Magyarország – mely ma épp szabadságharcának évfordulóját ünnepli.

Orbán Viktor beszéde: Egész jól nézünk ki, talán még sosem néztünk ki olyan jól, mint éppen ma – kezdte a beszédét a tömeghez szólva a miniszterelnök. Emlékeztetett, hogy legutóbb október 23-án azért jött össze a Békemenet, hogy megüzenjék a “kormány mögé vágyakozó baloldalnak, hogy nem oda Buda.” – mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy most már úgy látja, “nem oda Pest sem.” A miniszterelnök ezután elmondta, hogy az azóta tartó harc jól alakult, az ellenzék a szétesés szélén áll. – Az üstökösnek hitt miniszterelnök jelöltjük mára csak egy földbe csapódott, kihűlt kődarab. És vele együtt beleállt a földbe az egész baloldali miskulancia. Ma együtt sóhajt az ország, hogy micsoda szerencse, hogy most nem ezeknek a kezében van Magyarország kormányrúdja.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …