Most érkezett: Orbán Viktor EZT is meglépte! Rendkívüli tettet vitt véghez! ILYENRE még SOHA nem volt példa ezelőtt hazánkban! A külföldi sajtó is ledöbbent mostani tettén:

Spread the love

Orbán Viktor igen meglepő döntést hozott: az ukrán határhoz költözik; a kormány újabb 450 ezer menekültre számít. A kormány úgy kalkulál, hogy az orosz-ukrán háború következtében elérheti a 900 ezret a Magyarországra érkező menekültek száma – értesült az Index. Orbán Viktor szerint óriási kihívások elé néz az ország, a kormányfő a következő napokat a keleti országrészben tölti.

Napról napra fokozódik az orosz-ukrán konfliktus, a háborúnak egyre több a civil áldozata. Miközben Vlagyimir Putyin víziója szerint a Nyugat el akarja törölni Oroszországot, Kijev szíve felé közelít a háború. Az Index tudósítója is arról számolt be a helyszínről, hogy a polgári lakosság sincsen biztonságban, az oroszok megkezdték az ukrán főváros külső kerületeinek tüzérségi „puhítását” a pánikkeltés és a félelemgerjesztés céljából. Csaknem 3 millió menekült, 1,4 millió gyermek: Az invázió miatt rengetegen hagyják el az országot.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …