A júliusi után novemberben újabb nyugdíjemeléssel kedveskedik a kormány a nyugdíjasoknak! ENNYIRE emelik a nyugdíjakat! ITT vannak a pontos részletek

Spread the love

A szakértő szerint a lehetséges novemberi korrekciós emelés pontos százalékos mértékét a 2022. január-augusztus hónapokban mért tényadatok határozzák meg. A júliusit követően novemberben szinte biztosan várható újabb nyugdíjemelési korrekció, amelynek mértéke majd szeptemberben válhat ismertté írja a Portfolio Farkas András nyugdíjszakértő friss bejegyzésére hivatkozva.

A NyugdíjGuru News alapítója arra is felhívja a figyelmet, hogy a lehetséges novemberi korrekciós emelés pontos százalékos mértékét a 2022. január-augusztus hónapokban mért tényadatok határozzák meg, az erről szóló gyorstájékoztató 2022. szeptember 10. körül jelenik majd meg.

Emlékeztet továbbá arra is, hogy a júliusi korrekcióval együtt az idei nyugdíjemelés 8,9 százalékosra nő, így a novemberi újabb korrekcióra akkor kerülhet sor, ha az év első nyolc hónapjában mért tényadatokból az éves infláció ennél magasabb mértékére lehet következtetni. Farkas András cikkében részletesen ír, hogy mitől is függ majd a kompenzáció mértéke.

 

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …