A nővér rajtakapta a férfit, mit csinál haldokló feleségével a kórházban. Nem hitt a szemének…

Spread the love

Amikor a férj látta, hogy nejének nincs sok hátra, ezt tette, és a nővér sem bánta.

Megdöbbent a haldokló nő, amikor férje becsempészett valamit a A férfi tudta, hogy hamarosan elveszíti feleségét, ezért úgy döntött, hogy szembemegy a kórház szabályzatával és egy nagyon szokatlan ajándékot vitt be a szobába.

Később a saját szavaival mesélte el a történteket a Facebook-on:

„A feleségemet egy műtéti beavatkozás után bent tartották a kórházban. Az orvosok nyilvánvalóan nem érték el a kívánt hatást, ezért néhány nappal a műtét után a feleségem nagyon legyengült. Nem tudott beszélni, enni és inni sem. Csak az intravénás táplálás tartotta még életben és nagyon erős fájdalomcsillapítókat kapott.

Nagyon ritka volt az a pillanat, amikor tisztán érthetően beszélni tudott. Egyik ilyen alkalommal azt mondta, hogy újra látni szeretné a kutyánkat.

A kutyát Bellának hívták, 22 kilót nyomott, szóval tökéletesen beilleszkedett a bőröndbe. Betettem Bellát egy átlagos bőrönde, persze vigyáztam arra, hogy kapjon elegendő levegőt, a cipzárt a tetején nyitva hagytam, majd beszálltunk az autóba és elmentünk a kórházba.

Amikor odaértünk, azt mondtam neki, hogy most néhány percre be kell zárjam a nyitott részt, de nemsokára látni fogja úrnőjét.

Hihetetlen volt; még csak nem is nyöszörgött, meg se mukkant. Amikor elhaladtam a nővérek mellett, azt mondtam nekik, hogy hoztam a feleségemnek néhány dolgot, hogy sokkal jobb legyen neki az ottlét. „Csak nyugodtan, semmi probléma,” válaszolták.

A feleségem még aludt, amikor beléptünk a szobába. Kinyitottam a bőröndött és Bella egyenesen felugrott az ágyra. Gyengéden feleségem mellkasához simult és mindezt anélkül, hogy a kábeleket leszakította volna.

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …