Amikor szóba kerülnek a választások, “Jó ha nem az Orbán nyer, és nem is a Márki..” Jó, de akkor ki?! Teljesen ledöbbentünk a válaszokon.. EZT figyeljék: – Egyetértenek?!

Spread the love

Amikor szóba kerülnek a választások, ismerőseim jelentős része azt mondja, jó jó, de ha nem az Orbán, akkor ki? Ki lenne képes vezetni ezt az országot? Egy nevet mondj! Nos, kérem itt alapvető tévedés van. Én nem országvezetőt keresek.

Még csak arra sem vágyom, hogy engem vezessen valaki. Vezetni az autót és a birkát kell. Én a választásokra, mint állásinterjúra gondolok. Keresem azt a becsületes, józan, szorgalmas és jóindulatú közalkalmazottat, akit szívesen megbíznék, hogy 4 évig foglalkozzon azzal, hogy mindenki tehesse a dolgát, dolgozhasson, előre juthasson. Szeretném, ha a normál átlagember boldogulna és nem a Mészáros, Tiborcz strómanvilág dúlna.

Köszönöm, nem kell megmenteni engem senkitől sem, nem kell támogatás, CSOK, babaváró, ingyenhitel. Munkával lehessen lakáshoz jutni, ne azzal, hogy gyereket szülsz. És nyugalom, lesz gyerek is, ha az emberek látják, hogy munkájuknak van értelme, nem a félhülye strómanokhoz kerül a pénz. Csupán annyit szeretnék, hogy a befizetett adómat ne lopják el, hanem a köz javára fordítsák. Legyenek utak, zöld energia, színvonalas oktatás, egészségügyi ellátás. Tisztes nyugdíj, közbiztonság. Erre keresem a megfelelő embert, pártot! Ha kicsi a választék, akkor a két rossz közül meg a kisebbik rosszat fogom választani.

Nem kérek az önjelölt tábornokokból, akik mindenkivel háborúznak, a messiásokból, akik egyedül mentik meg a magyarokat a százszorosára felnagyított vagy kitalált ellenségektől. Olyan embereket keresek, akik szolgáljak a magyar népet és akkor a nép végre nyugodtan csinálhatja azt amihez ért. Az emberek, ha nem vezetik őket, elkezdenek dolgozni, vállalkozni, termelni, családot alapítani. Legyen szép napotok!

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …