Autóbalesetben meghalt az ismert magyar DJ, egy kétéves kislányt kritikus állapotban vittek kórházba.

Spread the love

Autóbalesetben meghalt az ismert magyar DJ, egy kétéves kislányt kritikus állapotban vittek kórházba.

Amint arról korábban beszámoltunk, pénteken délután tragikus baleset történt Vép és Szombathely között. Három személyautó ütközött össze 8443-as út 19-es és 20-as kilométere közötti szakaszon. Ketten azonnal meghaltak, egy 2 éves kislányt pedig kritikus állapotba vittek kórházba.

Az elsődleges információk alapján pénteken délután egy Suzuki Ignis személyautó haladt Vép felől Szombathely irányába, amikor a jármű áttért a szembejövő sávba, majd ütközött egy érkező Suzuki Swift személyautóval. Az Ignis ezután a Swift mögött érkező Forddal is összeütközött. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A két Suzuki vezetője elhunyt, a Vép felé tartó autóból kiemelt kislány életveszélyesen megsérült. Őt mentőhelikopterrel, kritikus állapotban a győri kórházba szállították.

A kétéves kislány koponyasérülést és több törést szenvedett. A Ford vezetője az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A baleset egyik áldozata az híres hazai DJ, akit G. Zaj Team művésznéven ismert a magyar közönség. A férfi életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen életét vesztette. A zenész halálhírére megteltek a közösségi oldalak részvétnyilvánításokkal, Gábortól megrendülve búcsúztak egykori kollégái.

„Gabi! ezt te sem gondoltad komolyan…. Barátom… Sose feledem el, amiket veled megéltem…köszönöm azt a sok jót, amit tettél velem… Nagyon hiányozni fogsz Testvérem, szeretlek! G Zaj Team” – írta egy közeli barátja közösségi oldalán.

Az Összefogás a Mosolyért Egyesület így emlékezett meg a zenészről: „Felfoghatatlan! Egy jószívű, segítőkész ember ment el. Amit minden évben tettél a Mosolynapon… Köszönünk mindent Gabi! Legyen könnyű a föld!”

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …