Bea asszony: menthetetlen beteg Győzike..

Spread the love

Gáspár Győző felesége kitart férje mellett, támogatja mindenben, orvoshoz viszi, alkalmazkodik a hangulatváltozásaihoz, de szerinte a rengeteg gyógyszer helyett hatásosabb lenne, ha férje időnként meginna egy felest. Ám a súlyos depresszióval küzdő Győző nem fogyaszt alkoholt.

“Én már nem tudok segíteni rajta. Próbáltam megérteni, a lelkére hatni, elvittem orvoshoz, de lassan már húsz éve szenved, nagyon sok gyógyszert szed. Nyugtatót, altatót, antidepresszánst – mondta el Bea, hozzátéve: “Ő ahhoz ragaszkodik, hogy mindenki szeresse, de ilyen nem létezik. Sajnos nagyon naiv, nem jó emberismerő. Múltkor egy teljes napra eltűnt, azt mondta, hogy elmegy valakihez házikolbászt venni. Mint kiderült, ott egy szektába akarták behúzni, a belépő pedig közel kétmillió forint lett volna” – mesélte az elkeseredett asszony.

Bea nemrég cukrász végzettséget szerzett, nagy álma, hogy cukrászdát nyisson, ám a drágulások ezt lehetetlenné teszik számára: “Olyan drága lett minden, hogy szinte nem is látom, hogy hasznot tudna termelni. Van egy papírom arról, hogy cukrász vagyok, de nem tudom gyakorolni a szakmát. Egyébként már meg sem tudnám szokni, hogy rendszeresen bejárjak egy munkahelyre. Pedig a lányaim születése előtt egy nógrádmegyeri pékségben voltam raktáros” – írja a Blikk.

https://www.youtube.com/watch?v=3m7MBLskQ_A&t=6s

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …