Bedurvul az idő pár órán belül! Nagyon durva szélvihar csap le órákon belül! Borzalmas szél jön, de van egy rosszabb hírünk is! ERRE KÉSZÜLJ MA DÉLUTÁN :

Spread the love

Sok lesz felettünk a felhő, de a Dunántúl délnyugati részén mindvégig vékonyabb, szakadozottabb lehet a felhőtakaró, majd a késő délutáni óráktól egyre nagyobb területen csökken a felhőzet.

A legtöbb csapadék az északkeleti, keleti megyékben várható, ott sokfelé lesz eső. Nyugatabbra napközben néhol jelentéktelen záporok alakulhatnak ki, majd késő délután mindenütt megszűnik a csapadék.Az északiasra forduló szelet nagy területen erős, a Dunántúlon néhol viharos lökések kísérik, sőt egyes területeken havazásra is kell számítanunk.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 16 fok között valószínű, délnyugat felé haladva számíthatunk a magasabb értékekre. Az északkeleti országrész tartósabban csapadékos részein mindössze 5 fok körül alakul a csúcsérték. Késő estére –2 és +6 fok közé hűl le a levegő – tudhatjuk meg a met.hu oldaláról.

Csütörtökön napos időre számíthatunk, több felhő a déli és a keleti tájak felett lehet. Számottevő csapadék nem várható. Helyenként élénk lehet a keleties szél. Hajnalra foltokban pára, köd képződhet. Reggel többfelé fagyni fog, délután pedig 9-15 fokra van kilátás.Pénteken a Dunántúlon és délen zavarhatják gyakrabban felhők a napsütést, máshol viszont alig lesz felhő az égen. Legfeljebb csak egy-egy jelentéktelen zápor fordulhat elő elszórtan délen. Helyenként élénk lehet a keleti-északkeleti szél. A fagyos reggelt követően délutánra 6 és 14 fok közé melegedhet a levegő.

A hétvégén sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű. A keleti-északkeleti szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol esetleg erős lökések. Reggelente szinte mindenhol fagyni fog. Délutánonként 6-11 fokot mérhetünk,írja az idokep.hu

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …