Bejelentették a dátumot! Magyarországon is kötelező bevezetni az eurót, mutatjuk mikortól fizethetünk euroval! Sokan járnak rosszul vele!

Spread the love

Bejelentették a dátumot! Magyarországon is kötelezővé tennék az euró bevezetését, mutatjuk mikortól: Olyan hírek jelentek meg a német sajtóban, hogy 2025-ig minden uniós tagállamban bevezetné az eurót az Európai Bizottság. Pontosabban a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) német napilap hasábjain jelent meg az ominózus bejelentés, amiből kiderül, hogy szeretné bevezetni az Európai Bizottság az eurót.

Az eurot legkésőbb 2025-ig szeretnék bevezetni mind a 27 tagállamban, írja az next.gazeta.pl. Cáfolta a hírt Valdis Dombrovskis, aki az illetékes biztos a közös európai pénz kérdésében, és kijelentette az esetleges bevezetés dátumával kapcsolatosan, hogy: „nincs határideje az euróhasználat általános elterjesztésének”, erről a kijelentésről gazeta.pl számolt be.

Az az alapja a tervnek, a kiszivárogtatott információ szerint, hogy a Brexit után, ha távozik a font, akkor tulajdonképpen nem marad számottevő versenyképes a valuta a kontinensen. Ha belépnének 2025-ig az övezeten kívüli országok, akkor le lehetne zárni a közös európai valuta kérdését és a tagországokat jóval keményebb pénzügyi fegyelemre lehetne bírni. Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …