Borzalmas hír jött ma estére– Autóbalesetben elhunyt a csodálatos magyar zenész

Spread the love

Borzalmas hír jött ma estére– Autóbalesetben elhunyt  a csodálatos magyar zenész

Péntek délután halálos közlekedési baleset történt Vép és Szombathely között, amelyről a veol.hu számolt be. A tragédiában két ember vesztette életét a helyszínen, míg egy kétéves kislányt súlyos állapotban szállítottak a győri kórházba. A balesetet egy Suzuki Ignis okozta, amely áttért a szembejövő sávba és ütközött egy Suzuki Swift-tel, majd egy Forddal. Az Ignis vezetője nem volt bekötve, és a járműből kirepülve életét vesztette. A baleset áldozatai között volt a Vas vármegyei lemezlovas, Németh Gábor, azaz G.Zaj Team is.

A Suzuki Ignis vezetője nem használta a biztonsági övet, ezért kirepült a járműből, és olyan súlyosan megsérült, hogy az újraélesztési kísérletek ellenére a helyszínen életét vesztette. A férfi a jármű sérülései alapján nagy valószínűséggel túlélhette volna a balesetet, amennyiben be van kapcsolva a biztonsági öve.

A Suzuki Swift vezetője a balesetben azonnal meghalt, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, a megmentésére nem volt esély. A Swiftben a hátsó ülésen gyerekülésben egy kétéves kislány ült, őt nagyon súlyos állapotban, koponyasérüléssel és több töréses sérüléssel mentőhelikopter szállította a győri kórházba.

A Ford vezetője könnyebben sérült, őt mentő szállította a szombathelyi kórházba.

A Suzuki Swift vezetője bár használta a biztonsági övet, de az autó olyan mértékben roncsolódott, hogy a sofőr a helyszínen elhunyt. A rendőrség vizsgálja azt is, hogy a kétéves gyerek megfelelő gyermekülésben utazott-e, ugyanis a baleset után az ülés két darabban volt.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a pontos körülményeket, a mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni.

Hirdetés

A tragikusan egykori kollégái a közösségi oldalán.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja az autóbaleset pontos körülményeit.

 

 

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …