Cum arată casa Anei Morodan. „Contesa Digitală” are un dressing excentric și este pasionată de antichități

Spread the love

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de la noi din țară. „Contesa digitală’, așa cum este cunoscută în mediul online, a semnat în 2022 un contract cu Antena Stars, pentru  propria ei emisiune, „REAlă by Ana Morodan’. Prin intermediul reality show-ului, telespectatorii au avut ocazia s-o cunoască pe fosta concurentă de la „Asia Express’ atât în timpul liber, cât și în mediul de business. Mai mult decât atât, filmările s-au realizat și în casa creatoarei de conținut, o proprietate cochetă, situată în buricul Capitalei. Iată cum arată casa Anei Morodan!Puțini știu că Ana Morodan este una dintre primele bloggerițe din România. Originară din Arad, „Contesa digitală’ a decis să ia drumul Capitalei la vârsta de 24 de ani și a început să pună bazele afacerii pe care în mediul online. Vedeta și-a deschis un blog, intitulat „High Street Cardigans’, iar cu ajutorul unei firme de consultanță și-a creionat un brand personal. Ulterior, Ana Morodan și-a extins sfera de activitate, deschizându-și un magazin online de haine.De-a lungul timpului, Ana Morodan a cochetat și cu televiziune, fiind moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei’ (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express’. În prezent, „Contesa digitală’ are propria emisiune la Antena Stars, unde, spune ea, nu trebuie să joace un rol și să facă parte dintr-o regie: „Este o aventură, dar sunt foarte încântată că pot să fiu lăsată să fiu eu cu adevărat, nu trebuie să joc un rol, nu mi se spune să nu fiu Ana Morodan’.

Cum arată casa Anei Morodan

În anul 2019, Mădălina Dorobanțu a vizitat-o pe Ana Morodan chiar în „conacul’ din buricul Capitalei. Cu această ocazie, telespectatorii au avut ocazia să vadă interiorul casei „Contesei digitale’, piesa de rezistență fiind, fără doar și poate, garderoba excentrică a acesteia.

Creatoarea de conținut este pasionată de antichități, lucru care se reflectă în obiectele decorative și ornamentele din casa ei. De altfel, Ana Morodan deține un magazin online unde comercializează astfel de produse, afacere pe care a descris-o drept o „prelungire a personalității ei.’

Pentru că mie îmi plac cristelalele, și porțelanurile și toate nebuniile astea, care țin de univers feminin – sunt născută pentru ele – aș putea să-ți dau sticluță, cu sticluță, cu poțiuni. După ce am împlinit 30 de ani, i-am spus colegului meu Claude: ‘Vai, superb, acum pot să beau tincturi, o sa fiu o babă perfectă’’, a spus Ana Morodan, potrivit Acces Direct.

Ana Morodan, sfătuită să schimbe design-ul interior al casei

Într-unul dintre episoadele emisiunii „REAlă by Ana Morodan’, influencerița a fost vizitată de Anișoara Ioniță, specialist în Feng Shui, care a sfătuit-o să schimbe design-ul interior al casei. Aceasta din urmă i-a transmis creatorei de conținut că locuința ei este „lipsită de suflet’, contrar opiniei acesteia, care o descrie drept un „muzeu’.

„Eu mi-am dorit o casă care să nu aibă culori, să fie foarte aseptică, foarte minimalistă’, a susținut Ana Moroan.

„Cromatica este în nuanțe de metal. Dacă ne uităm de jur împrejur, ai toată cromatica pe alb, argintiu, auriu, care înseamnă metal’, a explicat specialistul în Feng Shui.

Ana Morodan deține o garderobă impresionantă

Ana Morodan s-a remarcat întotdeauna printr-un stil vestimentar excentric, pe care ea însăși l-a descris drept „contesă, aristo-obsessed și un mic faux pas e întotdeauna binevenit’. „Contesa digitală’ a acceptat provocarea „Operațiunea Dulapul’, marca Revistei Elle, prezentând publicului colecția de haine, pantofi, dar mai ales accesorii, despre care spune că sunt „punctul forte al stilului ei’.

„Este un dressing impropriu, pentru că activitatea noastră bloggeri, influenceri, personaje din online presupune să te schimbi de mai multe ori pe zi. Atunci, e important să am un spațiu la birou, unde sunt niște haine și pot să mă mișc și să mă schimb de mai multe ori. De la un stander, am ajuns la 20′, a spus creatoarea de conținut.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …