Gabriela Cristea, anunț despre divorțul dureros: Când ești la pământ, nu mai ai unde

Spread the love

Gabriela Cristea a vorbit despre divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea a afirmat că acum 11 ani, renunțase la visul de a construi o familie fericită. Totuși, totul s-a schimbat atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț, artistul Tavi Clonda.

Experiența divorțului de primul ei soț, Marcel Toader, care, între timp, a decedat, a fost un moment extrem de dificil pentru ea.

Gabriela Cristea a exprimat că visul ei cel mai mare în ceea ce privește familia a fost să aibă o familie împlinită, menționând că aceasta a fost mereu o aspirație profundă.

Acum 11 ani, ea credea că și-a încheiat acest vis, în urma unui divorț extrem de dureros, pierzând practic orice speranță și simțind că nu mai avea șanse în această viață.

Totuși, situația s-a schimbat atunci când a apărut „domnul de aici, din stânga mea”, descriindu-l ca pe un „Făt-frumos”, făcând referire la partenerul ei de viață, și menționând un moment amuzant asociat cu apariția lui în viața ei.

”Vizavi de familie, vreau să vă spun că visul meu cel mai mare a fost să am o familie împlinită. Acesta a fost visul meu dintotdeauna. În urmă cu 11 ani, încheiam visul acesta-așa credeam cel puțin în momentul acela…. Un divorț extrem de dureros, în care pierdusem practic, orice speranță. Și mă gândeam că nu mai am nicio șansă în viața asta. Voiam să încerc într-o viață viitoare. Până când a apărut domnul de aici, din stânga mea, ‘Făt-frumos’, dar călare pe un cal… ‘ce culoare avea mașina ta?’ Nu mai știu, albastră. Și m-a făcut să îmi schimb optica la 180 de grade”, a declarat Gabriela Cristea.

Familia împlinită, cea mai importantă

Gabriela Cristea a reflectat asupra unui moment dificil din viața sa, exprimând că, în momentul în care te afli într-o situație dificilă, ca un campion, nu mai ai unde să cazi atunci când ești deja la pământ, scrie viva.ro.

Ea a subliniat ideea că, în aceste momente, singura opțiune este:

  • să te eliberezi de energia negativă
  • să te ridici

Vedeta a transmis un mesaj de mulțumire și urări către cei prezenți, dorindu-le sărbători fericite și subliniind că, dacă au o familie împlinită, celelalte aspecte ale vieții vor veni de la sine.

”Și atunci mi-am dat seama că, atunci când ești la pământ-și cred că asta trebuie să fie și ideea unui campion. Când ești la pământ nu mai ai unde să cazi. Nu poți decât să te scuturi de energia negativă și să te ridici. Și în felul acesta ajungi pe cea mai înaltă treaptă. Vă mulțumesc mult de tot. Vă doresc să aveți sărbători cu bine și dacă aveți o familie împlinită, cu siguranță toate celelalte vor veni de la sine. Crăciun fericit!”, a încheiat Gabriela Cristea.

Tavi Clonda Gabriela Cristea
SURSA FOTO: Facebook/ Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, premiați la Brașov

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au manifestat o bucurie deosebită la primirea premiului la o gală de importanță majoră. Gabriela Cristea a subliniat legătura semnificativă a soțului ei, Tavi Clonda, cu orașul Brașov, unde a avut loc ceremonia.

Ea a menționat că Tavi Clonda are o legătură specială cu acest oraș, fiind pe jumătate brașovean. Gabriela Cristea a adăugat că este onorată să fie în mijlocul unor oameni minunați. Ea și-a exprimat recunoștința pentru emoțiile pe care le-au trăit atunci când au auzit imnul României cântat de atâtea ori.

”Mă bucur tare mult să fiu aici. Pe soțul meu îl leagă foarte multe de Brașov. Este pe jumătate brașovean și sunt onorată să stau alături de atâția oameni minunați și de atât mulți campioni. Și vreau să le mulțumesc din suflet pentru că ne-au făcut de atâtea ori să ne vibreze sufletul când am auzit imnul României cântat: ‘Mulțumesc și mă inclin”, spune ea.

Tavi Clonda a exprimat recunoștința pentru premiul primit și pentru invitație, subliniind bucuria lor în cadrul „campionatului vieții sau căsniciei”.

„Mulțumim frumos, în primul rând pentru premiu, dar și pentru invitație. Ne bucurăm nespus de mult că în tot acest campionat al vieții sau al căsniciei, și noi am pierdut foarte multe meciuri. Dar, mereu i-am spus Gabrielei: ‘Iubire, e ca în fotbal, ca în sport, victoria finală contează. ‘Victoria chiar a venit la noi acasă, la propriu”, a spus Tavi Clonda la festivitate.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …