Daniela și Ana Crudu au băut alcool cu tatăl lor la vârsta de 12 ani

Spread the love

Săptămâna aceasta, fostele asistente TV, Daniela Crudu și sora ei, Ana, au șocat opinia publică cu mărturisirea că au băut alcool pentru prima dată la vârsta de 12 ani, alături de tatăl lor. Detaliile tulburătoare ale acestei experiențe au fost dezvăluite în cadrul unei emisiuni TV.

În cadrul interviului, surorile Crudu au povestit cum au ajuns să bea pentru prima dată. Cele două au ieșit în club și ulterior au pierdut cheile de la casă, astfel încât s-au trezit la ușa tatălui lor dimineața, neavând nici chei, nici genți. Tatăl lor le-a primit cu brațele deschise și le-a oferit alcool pentru a le „ajuta” să uite de situația neplăcută în care se aflau.

„Și tata zicea: Hai, veniți la tata aici. Vă pune tata un pahar cu vin, o bere”, au spus cele două surori în cadrul emisiunii. Această experiență a avut un impact puternic asupra lor, trecându-le prin minte gânduri precum „Viața e scurtă, de ce să nu încerci lucruri noi?”.

Desigur, această mărturisire a fost primită cu multă indignare din partea publicului și a stârnit multe discuții pe rețelele de socializare. Este evident că băutura la vârsta de 12 ani nu este acceptabilă și poate fi dăunătoare pentru sănătatea unui copil.

Deși Daniela și Ana Crudu au pornit de la o experiență negativă, această poveste ar putea fi un avertisment pentru părinți și adolescenți cu privire la consumul de alcool. Nu este și nu ar trebui să fie norma pentru copiii de 12 ani să bea alcool alături de părinți sau în alte situații. Experiența celor două surori ar trebui să ne facă să ne gândim serios la modul în care modelele noastre de comportament pot influența comportamentul adolescenților și să luăm măsuri pentru a proteja sănătatea și siguranța lor.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …