DRÁMA! VÉGSŐ búcsú Lagzi Lácsi lányától! Lajcsi teljesen összeomlott! Mindenkit megdöbbentett, ami a lányával történt!! Titokban és gyorsan zajlott minden, értetlenül áll a dolog előtt az egész ország:

Spread the love

Galambos Lajos szépséges lánya, Bogi szerint a stílus az egyetlen olyan luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól mennyi pénze van. A 22 éves lány gőzerővel igyekszik betörni a hazai divatszakmába – ám inkább ruhatervezőként, mint modellként. Szülei igazi példaképek számára. – …mindketten nagy gondot fordítanak az öltözködésre, az apró részletekre.

Apa stílusa inkább extravagánsnak mondható, szereti a friss, élénk színeket, mintákat, a feltűnő darabokat, míg anya a megtestesült nőiesség, a kifinomult elegancia. Igazi példaképek számomra! – magyarázza Bogi. Külföldön tanulva kezd majd új életet: A lány először képeket festett, majd alkotásait, egyedi mintáit nem vászonra, hanem ruhákra vitte át. Egyelőre csak a családjának, barátainak gyárt személyre szabott darabokat, cipőket, kabátokat, táskákat, de szeretné a saját márkáját, a GBA Style-t is létrehozni.

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …