Egy hölgy szomorú sorai: “Így törte darabokra a szívemet a fiam 70 éves koromra! Ezt érdemeltem?”

Spread the love

Egy hölgy szomorú sorai: “Így törte darabokra a szívemet a fiam 70 éves koromra! Ezt érdemeltem?”

 

Az interneten találtuk ennek a 70 éves hölgynek az írását, és most röviden összefoglaljuk nektek! A hölgy rendkívül alázatosan kezdi sorait, és rögtön bocsánatot kér mindenkitől, amiért a fájdalomról, negatív dolgokról beszél.

Azonban leírja, hogy úgy érzi, muszáj kibeszélnie magából a problémát, mert rendkívül mélyen érinti. Még annyi pénze sincs, hogy a fogait megcsináltassa, pedig az utóbbi években nagyon csúnyán romlanak.

Bár meghívták a menye 40. születésnapjára, de a fia közölte vele, hogy “anyukám te alkalmatlan vagy rá, hogy egy ilyen eseményen is megjelenj”! A sorok írója végül lemondta a meghívást, mert úgy gondolta, a fiának igaza van. Kitalált egy hazugságot, hogy a magas vérnyomása miatt nem érzi jól magát, és nem tud elmenni.

A fia ezenkívül azzal is megbántotta, hogy megtiltotta nekik, hogy a házuk elé álljanak az autójukkal. Mivel egy öreg Suzukijuk van, amit a fia szégyell.

Az édesanya leírja, hogy megszakad a szíve, hogy a fia így szégyelli őt, és nincs tekintettel arra, hogy nem dúskál a pénzben, és örül annak is, hogy erre telik! Nagyon-nagyon rosszul esik neki ez a megaláztatás, és végtelenül fáj neki. Ráadásul a fia észre sem veszi magát, hogy így megbántja és lenézi őt!

Szomorú ez egy hetven éves édesanya tollából, nem igaz? Az emberek igazán jobban megbecsülhetnék egymást, főleg családon belül…

Neked mi a véleményed?

 

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …