Ez a gyönyörű lány hirtelen halt meg. Holttestét családja sírása és sikolyai temették el, de másnap valaki bekopogott az ajtón…

Spread the love

Egy nap, mint mindig, a lány varrt. Szokásból a szájában tartott egy gombot. Ugyanakkor az édesanyjával beszélgetett, és abban a pillanatban, miközben a kedvenc dalát dúdolta, mély levegőt vett, fuldoklott, görcsölni és hevesen köhögni kezdett.
Az egész család pánikszerűen rohanni kezdett a házban.

A varrónőnek leállt a légzése, és a szíve is megállt.

Amikor az édesanyja és a többi rokon a varrógépekhez ért, mindenki számára világossá vált, hogy mi történt: a gomb a légcsövébe került, és elzárta az oxigénhez való hozzáférést.

A lány gyorsan elkékült, és sajnos az egészségügyi intézmény messze volt.

Amikor oda vitték, az orvos megállapította, hogy a fiatal nőt már nem lehetett megmenteni, és meghalt.

Az ok a fojtogatás volt.

Egy nappal később került sor a temetésre. A lányt koporsóba fektették, gyönyörűen felöltöztetve. A család egy gyűrűt hagyott az ujján. A temetés után szokás szerint virrasztást tartottak. Ezt az eseményt egy kopogás szakította félbe…

Amikor az ajtót kinyitották, az elhunyt megjelent az ajtóban. A vendégek megdöbbentek, valaki elájult.

Piszkos, alig tudott lábra állni. Anyának majdnem megállt a szíve a meglepetéstől. A «feltámadt halottat» megetették, felöltöztették és nyugovóra küldték.

Másnap elmesélte, hogyan sikerült kijutnia a sírból.

A gomb nem zárta el az összes oxigént. A lány alig lélegzett, az agya működött, de semmi jelét nem tudta adni annak, hogy él.

Az aranygyűrűt látták meg a csalók.

Felásták a sírt, és kivették a gyűrűt. Ez nem volt nekik elég, a ruhát is el akarták venni. Az «elhunytat» a hátára fordították, hogy levegyék a ruháját, és segítettek neki levenni a gombot. A szegény asszony lélegezni kezdett.

Váratlanul a tolvajok közül ketten a helyszínen meghaltak, két másikat pedig a rendőrség őrizetbe vett.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …