Egy 43 éves nőt megkértek, hogy hagyja el a medencét, mert a személyzet szerint a bikinije túl kicsi volt a nagy fenekéhez.

Spread the love

A missouri Madelyn Schiffer azzal vádolta meg az Oasis Park vízi kalandpark személyzetét, hogy diszkriminálják őt étvágygerjesztő alakja miatt.

A nő négy másik családtagjával ment a vízi parkba. Miután unokahúgával és unokaöccsével megmártózott a medencében, a személyzet odalépett hozzá, és közölték vele, hogy rövidnadrágot kell viselnie, mert a bikini alja túl kicsi neki.

Amikor Madeline kérésére hívtak egy felügyelőt, az közölte vele, hogy fel kell öltöznie, vagy el kell hagynia a parkot. Amikor Madeline kérte, hogy hívják ki a rendőrséget, hogy panaszt tehessen, a kiérkező rendőrök a kijárathoz kísérték.

«Ez nem egy tanga volt. Egy szokásos nyári bikini volt. Úgy éreztem, hogy ez diszkrimináció volt a korom és a testem miatt! Amennyire láttam, több, velem feleannyi idős lány volt körülöttem, akik ugyanolyan méretű fürdőruhát viseltek, mint én, de nekik nem mondtak semmit!» — háborodott fel a nő.

Madelyn Schiffer a Facebook-oldalán írt az esetről, ahol elmondta, hogy a rendőrség együttérzett vele. «Azt mondták, hogy nem értenek egyet, de a munkájukat kell végezniük» — írta. «Nem igazán tudunk semmit mondani» — mondták, amikor kimentünk, «de remélhetőleg az arcunkból megértheted, hogy mit érzünk. Együttérzőek voltak. Azt is gondolták, hogy ez vicces».

Az aquapark illetékesei egyelőre nem kommentálták az esetet.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …