Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG – Tragikus hírt kaptunk reggelre– hatalmas név távozott közülünk!

Spread the love

Huszonöt éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt a Zalaegerszeg és a Pécs korábbi futballistája, Fujsz Richárd. A halálhírt a baranyai klub jelentette be a közösségi oldalán.

Zala Vármegyei Hírportál értesülése szerint a motorkerékpárral közlekedő sportoló egy traktorral ütközött hétfőn Hahóton, a Csányi László utcában. A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

Az egyik szemtanú elmondása szerint a motoros már előzött egy személygépkocsit, amikor a traktoros Hahót felé, balra a Csányi utcába szeretett volna bekanyarodni. Az ütközés után a motor egy ház kerítésébe csapódott – megyei hírportált a portált az Index.

„Klubunk megrendülten értesült róla, hogy tragikus körülmények között, 25 esztendős korában elhunyt egykori támadónk, Fujsz Richárd, aki egy nehéz időszakban, a 2018/2019-es NB III-as szezonban erősítette a PMFC-t. Emlékedet örökké megőrizzük! Nyugodj békében, Ricsi!” – olvasható a PMFC bejegyzését.

A 25 éves játékos a ZTE saját nevelésű tehetségeként a felnőttcsapatban is bemutatkozott, 28-szor lépett pályára az NB II-ben. A pécsi kitérő után felhagyott a nagypályás futballal, 2019 óta az NB II-es nagykanizsai futsalcsapatot erősítette – jegyezte meg az nb1.hu.

About admin

Check Also

EZT nem fogod elhinni, pedig igaz – Ő az, aki Korda Györgyöt és Balázs Klárit védi, senkit nem enged a közelükbe

Spread the love Könyvi kutya nem szórakozik, aki közel szeretne jutni a gazdáihoz, az a …