Hatalmas a boldogság! Özönlenek a gratulációk! “Most már publikus! Sárközi Ákos feleségét ölelve közölte a csodás hírt, özönlenek a gratulációk

Spread the love

Hatalmas a boldogság! Özönlenek a gratulációk!

„Most már publikus” – Sárközi Ákos feleségét ölelve közölte a csodás hírt

Sárközi Ákos, a népszerű séf és felesége, Évi hatalmas boldogságban élnek, amit most nyilvánosan is megosztottak a világgal. A pár most ünnepli hatodik házassági évfordulóját, és ennek apropóján Évi egy gyönyörű esküvői ruhás képet tett közzé, emlékeztetve mindenkit arra a különleges napra, amikor kimondták a boldogító igent. Az évek során a séf és festőművész felesége szeretetteljes kapcsolatukról és erős kötelékükről tettek tanúbizonyságot, amit most ismét megerősítettek.

A kép, amelyen Évi ragyogóan néz ki az esküvői ruhájában, pillanatok alatt elárasztotta a közösségi médiát, és özönleni kezdtek a gratulációk. Ákos, aki mindig is büszkén hangoztatta a felesége iránti mély szeretetét, most egyetlen szóval fejezte ki érzéseit: „Szeretlek.” Ez a szimpla, de annál meghatóbb üzenet tökéletesen tükrözi a kettejük közötti erős kapcsolatot.

A közösségi médiában sokan csatlakoztak a boldog pár ünnepléséhez, és gratulációikban kívántak nekik további sok boldogságot. Az évforduló apropóján Évi több képet is megosztott, amelyek lenyűgözték a követőiket – a rajongók szavaival élve, az „űberbrutálfantastikusnagyontetszik” képek igazán különlegesek!

Sárközi Ákos és Évi számára ez a nap egy újabb mérföldkő a közös életükben, és úgy tűnik, a boldogságuk csak tovább növekszik az évek múlásával. Sok boldogságot kívánunk nekik a jövőben is!

 

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …