Hatalmas családi tragédia! Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Bódi Tesó!

Spread the love

2019-ben bekövetkezett tragédia örökre megváltoztatta Bódi Guszti életét, és bár azóta már több év telt el, a fájdalom ma is ugyanolyan éles, mint azon a szomorú napon. Most visszatekintünk a múltba, hogy felidézzük, mi történt azon a napfényes nyáron, amikor minden örömöt elnyomott a gyász és a veszteség érzése. Sándor halála a család számára egy olyan sebet nyitott, amely azóta sem gyógyult be, és amely örökké emlékezteti őket arra, mennyire törékeny az élet.

Bódi Guszti és Sándor között nagyon erős kötelék volt, így nem csoda, hogy a mulatós sztár nehezen tudja feldolgozni testvére hirtelen történt halálát.

Guszti és Sándor között nagyon erős volt a testvéri kapocs, így nem csoda, hogy a sztár megérezte a bajt: “Rómeó játszott a parton, és valahogy olyan rossz előérzetem volt. Tudtam, hogy valami baj lesz, de nem tudtam pontosan, mi. Két nappal később jött a hír, hogy a testvéremet elszólította az úr” – vallotta be a Borsnak.

 

Bódi Guszti és családja tragikus hírrel szembesült, miközben nyaralásukat töltötték Törökországban. A 66 éves Sándor, Bódi Guszti szeretett testvére, csütörtökön lett rosszul, és a mátészalkai sürgősségire szállították. Az orvosok néhány vizsgálat után hazaengedték, azonban néhány órával később ismét rosszul lett, és újra kórházba került, ezúttal bent is tartották. Sajnos péntek hajnalban a családot arról értesítették, hogy Sándort már nem tudták megmenteni.

A tragikus események teljesen felforgatták Bódi Guszti nyaralását, amelyet Margóval és egyik unokájukkal töltöttek. A hír hallatán a nyaralás rémálommá vált, és a testvér szorongva várta a friss híreket. Folyamatosan imádkozott testvéréért, de végül összetört, mivel már elbúcsúzni sem tudott tőle.

Az események hatására a család azonnal megszakította nyaralását, és visszarepült Magyarországra, hogy a gyászoló családdal lehessenek. Bódi Guszti a Ripostnak nyilatkozott a fájdalmas veszteségről, kifejezve mélységes szomorúságát és fájdalmát testvére elvesztése miatt.

Az események hatására a család azonnal megszakította nyaralását, és visszarepült Magyarországra, hogy a gyászoló családdal lehessenek. Bódi Guszti a Ripostnak nyilatkozott a fájdalmas veszteségről, kifejezve mélységes szomorúságát és fájdalmát testvére elvesztése miatt.

„Törökországban nyaraltunk Margóval és Rómeó unokánkkal. Végül öt napot voltunk kint. Jól éreztük magunkat, sok élményt szereztünk, de a legfontosabb az volt, hogy láttuk az unokánk szemeit csillogni a boldogságtól” – csuklott el a hangja, majd így folytatta:

Bocsánatot kérek, de nem tudok a nyaralásról sem úgy nyilatkozni, ahogyan valójában szeretnék. Meghalt az édes bátyám. Kedden vettünk végső búcsút tőle a nagyecsedi temetőben. Ma sem hiszem el, annyira hirtelen és váratlanul történt. Nagyon friss és fáj, hogy elment a testvérem.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …