HATALMAS FORDULAT! Rossz hírek érkeztek Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról! Megtörténik, amit sokan előre már megjósoltak?!

Spread the love

A gyönyörű Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc csak úgy ragyog a boldogságtól – szerelmükre tavalyi házasságuk tette fel a pontot. Andrea milliárdosfeleségként felhagyott a televíziós karrierjével, és az üzleti életben dolgozik. Férjével közös cége mellett saját vállalatot vezet, ami az anyagi sikerek mellett szakmailag is igyekszik elismertté tenni – írja a Star magazin.

Az idill ellenére nagyon komoly, amit a pszichológus ezzel kapcsolatban elárult A Star magazin által korábban megszólaltatott szakértő szerint az, hogy a házaspár élete az üzleti életben is összefonódott, nem feltétlenül szerencsés, sőt kimondottan rossz hatással lehet a házasságukra. – Lehetetlen nem hazavinni a munkából eredő problémákat, melyek szép lassan bekúsznak a magánéletbe is, és pluszterheket, feszültséget, konfliktust róhatnak a párra. Nehéz hirtelen átváltani üzlettársakból házaspárra, keverednek a szerepek.

Ha nem képesek tudatosan odafigyelni erre, az idővel a házasság megromlásához vezethet – hangsúlyozta általánosságban Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, hozzátéve: a boldog és tartós házasság érdekében lehetőség szerint érdemes a közös érdekeltségeket, munkahelyeket megszüntetni és két külön vonalon karriert építeni. Forrás

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …