Innen lehet tudni, hogy egy rákos betegnél 3 napon belül bekövetkezik a halál

Spread the love

A daganatos betegségek továbbra is a gyógyíthatatlan betegségek listáját vezetik, amikre egyenlőre nincs gyógymód, bizonyos kezelések azonban okozhatnak gyógyulást, ha idejében felismerik a betegek az előjeleket.

A hazipatika.com oldalán egy nagyon érdekes cikkre bukkantunk, ami pontosan leírja milyen előjelekre kell figyelni egy daganatos betegnek, ami előre jelezheti a halált.

Jelek, hogy a halál három napon belül bekövetkezik

A megfigyelések alapján nyolc igen specifikus fizikai tünetet jelölnek meg a tanulmány szerzői; ezek arra utalnak, hogy a halál három napon belül bekövetkezik:

 

 

– A verbális ingerekre adott csökkent reakció

– A vizuális ingerekre adott csökkent reakció

– A nevetőráncok elhalványulása

– Hörgés

– A nyak hiperextenziója

– A szemhéjak nem csukódnak

– A pupillák nem reagálnak

– Vérzés az emésztőrendszer felső szakaszában (a gyomorban)

Az utolsó kivételével az összes jel arra utal, hogy a neurokognitív és a neuromuszkuláris rendszer hanyatlik. Ezek a neurológiai tünetek szoros összefüggésben állnak a halál közeli bekövetkeztével.

Ez azt is jelenti, hogy nagyon kevés olyan beteg van, aki mutatja ezeket a tüneteket, és mégsem hal meg három napon belül.

A tünetek az utolsó három napban voltak megfigyelhetőek a betegeknél 38-78 százalékban. A jelek egyértelművé teszik a progresszív neurológiai hanyatlást, ami a halálhoz vezet.

Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …