Itt a vége ,nincs tovább! Istenes Bence kész tények elé állította Csobot Adélt

Spread the love

Istenes Bence kész tények elé állította Csobot Adélt, már semmi sem a régi köztük!

 

Istenes Bence még az év elején egyedül bejárta a híres zarándokutat, az El Caminot. Hónapok után, most érezte elérkezettnek az időt, hogy őszintén beszéljen a lelki változásairól. Kész tények elé állította két gyermekének édesanyját, Csobot Adélt. Elmondta, hogy meghozta az új döntéseket, és aki ezt nem fogadja el, annak nincs helye az életében, a párkapcsolatában sem.

Még régóta érezte, hogy ez így nem mehet tovább, változásra volt szüksége. Kollégái, családtagjai is úgy látták, hogy tele volt feszültséggel, zaklatott lelkiállapotán még pszichológus sem tudott volna segíteni. – Nekem nagyon jó volt az elcsendesedés, hogy megtaláljam az új utat. Meghoztam a döntéseket és ezt mindenki elfogadja, aki nem, annak nincs helye az életemben, akár egy párkapcsolatban sem.

Szabadabban él

Kollégái, barátai is észrevették rajta a változást, hogy sokkal szabadabban él Bence. Egyre több programot szervez a haverokkal, sőt, azt is tervezi, hogy nyaralni családja nélkül is menne, és újra szeretné végigjárni a zarándokutat.

Sokan úgy gondolják, hogy sok mindenben igaza van a sztárműsorvezetőnek, csak van két kiskorú gyermeke, akiket, ha itthon hagy a külföldi útjai során, az anyjukra marad a nagy teher. Többen is úgy látják, nem lesz ennek jó vége a párkapcsolatában. Arról nem is beszélve, vajon mit szólt ehhez Adél? Erre is megvan Bence válasza: – Tíz éve vagyunk együtt Adéllal. Nekem szükségem van arra, hogy a monoton hétköznapokból kiszakadjak. Bele kell, hogy férjen, hogy elmész egyedül nyaralni és egyedül, más energiákkal feküdjél le, mert ő már ugyanúgy fekszik mellettem tízedik éve.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3m7MBLskQ_A&t=305s

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …