Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, balesete és hosszú küzdelme után Szabi a mai napon meghalt! Meghalt, mert..

Spread the love

Meghalt Gál Szabolcs főtörzsőrmester, a Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatottjának tagja, világbajnok, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis katonája, közölte a Magyar Honvédség. A posztban emlékeztetnek, hogy a 32 éves férfi április végén szenvedett ejtőernyős balesetet.

Azóta kórházban volt, azonban a műtétek sorozata és a gondos ápolás ellenére szerda reggel életét vesztette. “Elhunyt Gál Szabolcs főtörzsőrmester, a Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatottjának tagja, világbajnok, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis katonája. A 32 éves katona április végén szenvedett ejtőernyős balesetet. Azóta kórházban volt, azonban a műtétek sorozata és a gondos ápolás ellenére május 11-én reggel életét vesztette.

Gál Szabolcs főtörzsőrmester 2007 óta ejtőernyőzött: a tapasztalt ugró, a világbajnok több mint 5500 ugrással rendelkezett. A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség osztozik a család és a barátok fájdalmában.”

About admin

Check Also

EZT nem fogod elhinni, pedig igaz – Ő az, aki Korda Györgyöt és Balázs Klárit védi, senkit nem enged a közelükbe

Spread the love Könyvi kutya nem szórakozik, aki közel szeretne jutni a gazdáihoz, az a …