Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 12 fiunkat a mai napon lelőtték és meghalt!

Spread the love

Összeomlottak a gyász súlya alatt azok az ukrán szülők, akiknek a szemük láttára vesztette életét kisfiuk. A gyerek temetésén Evhen Rjabukon gyengéden simogatta meg a koporsót, és egy utolsó szót szólt fiához. Felesége, Inna megacélozva magát, megigazította a koporsóra helyezett bekeretezett fényképet a mosolygó kisfiúról. Ez volt az anya utolsó gondoskodó cselekedete fiáért…

NEM TUDOTT ELMENEKÜLNI A LÖVÉSEK ELŐL A 13 ÉVES UKRÁN FIÚ, SZÜLETÉSNAPJA ELŐTT HUNYT EL

Elisei Ryabukon májusban lett volna tizennégy éves, hogyha nem szólt volna közbe az orosz-ukrán háború. Inna, Eliseivel és kisebbik fiával Peremohában rekedtek, amikor a harcok elkezdődtek.

„Március 11-én az oroszok engedélyt adtak nekünk, hogy elmeneküljünk. Még búcsút is intettek nekünk, és szerencsét kívántak. Aztán amikor átkeltünk egy mezőn, minden irányból tüzelni kezdtek ránk. Átkúsztam a mezőn, és a kabátja kapucnijánál fogva rángatva mentettem meg a hároméves fiamat. Az, hogy bármelyikünk is élve kijutott, tiszta szerencse volt” – mondta zokogva a gyászoló édesanya, Inna.

„Azt akarom, hogy a világ tudomást szerezzen Oroszország bűneiről. Azt akarom, hogy minden áldozatot számontartsanak. Azt akarom, hogy Oroszországot vonják felelősségre azokért az emberekért, gyerekekért és nőkért, akiket a mi földünkön öltek meg” – tette hozzá a megtört édesanya.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …