Kiderült a szörnyű igazság !Ezért gázolta halálta a vonat a fiatal orvosnőt Siófokon!

Spread the love

Futás közben gázolta halálra a vonat a fiatal orvosnőt  Siófokon!

Halálos baleset történt Siófokon, amikor egy fiatal orvosnőt elgázolt a vonat a Zamárdi utcai átjárónál. Az áldozat futás közben fülhallgatót viselt, így valószínűleg nem hallotta a közeledő szerelvényt. A helyi lakosok szerint az átjáró rendkívül veszélyes, évente több tragédia is történik ezen a helyszínen.

A Zamárdi utcai vasúti átjárónak rossz híre van a siófokiak körében. „Mindenki pontosan tudja: aki itt nem figyel, az életével játszik” – mondta egy helyi lakos. Az átjáró, mely a siófoki vasútállomást köti össze Balatonszéplakkal, mintha átok ülne rajta. Az emberek szinte már meg sem lepődnek, amikor újabb balesetről értesülnek ezen a helyen.

Július 24-én hajnalban történt a legutóbbi halálos gázolás. Egy nő lépett a sínekre, amikor a Nagykanizsáról Budapestre tartó Tópart Intercity hajnal 5 óra 14 perckor elgázolta. A sonline.hu beszámolója szerint nem öngyilkosságról volt szó, hanem balesetről. A tragédia után gyászoló posztok jelentek meg az egyik siófoki nyilvános Facebook-csoportban.

 

„Reggel a vonat dudálására és kerekeinek csikorgására lettem figyelmes. Éreztem, hogy tragédia történt, és így is lett! Egy hölgyet halálra gázolt a vonat  Siófokon. Nyugodjék békében” – írta az egyik posztoló.

A helyiek gyakran kifejezik aggodalmukat az átjáró biztonságával kapcsolatban. „Mindig olyan félve megyek át ott, még ha szabad is a jelzés… Kábé ötször szétnézek” – jegyezte meg egy másik lakos. „A legtöbb baj ennél az átjárónál van! Sokszor történik itt gázolás, és a következő, város felé eső átjáróban is. Nekünk, itt élőknek ez szörnyű tragédia” – fogalmazott egy helybéli asszony.

A kommentelők szerint az elgázolt fiatal nő orvos volt, akit futás közben ért a baleset. „Borzasztó volt hallani! Teljesen egyértelmű volt, hogy valakit elütött a vonat. A hölgy családjának sok erőt kívánok, a mozdonyvezetőnek pedig mihamarabbi feldolgozást a történtekhez” – írta egy másik hozzászóló.

Az átjárónál évről évre tragédiák történnek, és a helyiek számára szörnyű látni a balesetek nyomait. „Borzasztó látni a fehér fertőtlenítőt a balesetek után, aztán a virágot, mécsest minden évben. Ismerősünket is elgázolta már ott a vonat, és egy diákot is” – emlékezett vissza egy másik helyi lakos.

Az egyik siófoki nyilvános Facebook-csoportban a gázolás után megjelentek a gyászoló bejegyzések. Egy névtelen posztoló búcsúzott az áldozattól elsőként, aki hajnalban hallotta a vonatgázolást.

Reggel a vonat dudálására és kerekeinek a csikorgására lettem figyelmes. Éreztem, hogy tragédia történt, és így is lett! Egy hölgyet halálra gázolt a vonat  Siófokon. Nyugodjék békében

– írta.

„A legtöbb baj ennél az átjárónál van! Sokszor történik itt gázolás, és a következő, város felé eső átjáróban is. Nekünk, itt élőknek ez szörnyű tragédia. Én is itt járok át a partra menet… Borzasztó látni a fehér fertőtlenítőt a balesetek után, aztán a virágot, mécsest minden évben. Ismerősünket is elgázolta már ott a vonat, és egy diákot is…” – fogalmazott egy hölgy.

A helyiek úgy tudják, hogy egy fiatal doktornőt gázolt el a vonat.

Ez olyan értelmetlen halál! Most egy fiatal orvos halt meg futás közben. A fülében fülhallgató volt, de nem biztos, hogy zenét hallgatott

– írta egy hozzászóló.

A tragikus baleset ismét rávilágított a Zamárdi utcai átjáró veszélyeire és arra, hogy sürgős intézkedésekre van szükség a hasonló tragédiák megelőzése érdekében.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …