Kiröhögte a tanár a 14 éves gyermekem, mert csak “ennyi” zsebpénzt tudok neki adni.. Magyar oktatás, én így szeretlek! Szülők, ti vajon mennyit adtok a gyermekeiteknek?!

Spread the love

A 14 éves kisfiam, Tamás az egyik pécsi Általános Iskolába jár, amit most nem neveznék meg. Na de a lényeg. A fiam tegnap panaszkodva jön haza, hogy ugyan mi történt vele. Zaklatottan meséli, hogy felállította a tanár órán, (és hangosan el kellet mondania mi volt a beszélgetés tárgya – amin mind az osztály, mind maga a tanár nevetett) mert éhes volt és óraközben kért az osztálytársaitól pénzt, hogy a következő szünetben a büfében tudjon valamit venni magának. Engem nagyon meglep a dolog, mert 14 évesen fiamnak, megmondom őszintén napi 500ft-ot! adok, hétfőtől – péntekig. Szülők. Vajon ez ennyire kevés lenne?! (Én igazán kíváncsi vagyok, manapság más szülő mennyi pénzt ad a gyerekének napi szinten, ebben a korban..?!) Felelős anyaként úgy gondolom nem, nem az. Számon is kértem a fiam, hogy miért csinálta ezt, erre elmesélte, hogy azért mert aznap már reggel elvesztette a napi zsebpénzét, amit nem mert elmondani, csak így utólag. Természetesen én hiszek a kisfiamnak, így azt is elhiszem, hogy ez így volt.

Ebben az esetben felháborítónak tartom a tanár ilyen természetű viselkedését és azt, hogy ezért egy osztály előtt kellett úgymond megszégyeníteni. Tudom.. nem egyedi az eset, de komolyan 2018-at írunk emberek! Szomorú, hogy ilyen emberek foglalkoznak manapság gyerekekkel..! Ezenkívül nem hiszem, hogy ezt csak így lehetett volna megoldani..Egy felháborodott és büszke anyuka.

Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …