Krausz Gábor és Mikes Anna utcán csókolóznak – fotó

Spread the love

Krausz Gábor és Mikes Anna utcán csókolóznak – fotó

Az utóbbi időben felmerült sejtések után a közelmúltban tisztázódott, hogy valóban egymásra talált Krausz Gábor és Mikes Anna. A Dancing with the Stars győztes párosa hosszú ideig nem reagált a róluk szóló találgatásokra, de miután nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, rögtön megosztottak egy szerelmes, közös fotót is.

Nemrégiben hivatalossá vált Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, ami úgy tűnik, megalapozta a terepet a séf és Mikes Anna kapcsolatának továbbfejlődéséhez, lehetővé téve számukra, hogy nyíltan vállalják egymást. A korábbi célzások és rejtélyes jelek után a múlt héten egy közös fotóval és szív emojival erősítették meg kapcsolatukat.

Ezen a hétvégén Bécsben időznek, ahol ismét feltöltöttek egy újabb közös képet az Instagram-oldalaikra.

a.

Miután Krausz Gábor egy világos bejegyzéssel közölte, hogy erős érzelmek fűzik Mikes Annához, volt felesége, Tóth Gabi nyilvánosan reagált az exférje magánéletére, amire Krausz nem válaszolt túl pozitívan, élesen bírálva őt.

Ahogy korábban hírt adtunk róla, többé már nem titok, hogy egymásra találtak Krausz Gábor és Mikes Anna. Rengeteg apró utalásból már sejthető volt, hogy kapcsolatuk túlmutat a barátságon, ezt pedig most Tóth Gabi is megerősítette, aki már találkozott is a párral.

A sok sejtelmes jel után immár kétségtelen a bizonyíték: Krausz Gábor és Mikes Anna egy pár. A Dancing with the Stars győztes párosa egy budapesti étteremben készült romantikus, közös fotóval jelentkezett csütörtök éjjel, majd másnap a séf volt felesége, Tóth Gabi is nyilatkozott a témában. Tóth Gabi azonnal megosztotta gondolataitForrás: Tóth Gabi/Instagram

“Nekem nem volt újdonság, hogy összekerültek. Természetesen már régóta tudtam róla, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, hogy mikor hozzák nyilvánosságra. Én nagyon boldog vagyok a boldogságukért! Mindnyájan kiválóan megértjük egymást.

Volt már alkalmunk találkozni négyesben, én a párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor kislányunk, Hannaróza is velünk volt. Szerencsére, remekül kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, és persze, ezt már személyesen is elmondtam nekik” – nyilatkozta az énekesnő az nlc-nek.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …