Most érkezett! Repülőgép-balesetben meghalt Cobra 11 sztárja és két kislánya

Spread the love

Repülőgép-balesetben meghalt Cobra 11 sztárja és két kislánya

Christian Oliver, akit a magyar közönség a “Cobra 11” sorozatból ismerhet, 51 évesen tragikus repülőgép-szerencsétlenségben vesztette életét, amelyben két lánya is életét vesztette. Oliver a baleset idején családjával vakációt töltött. Szilveszter napján még egy vidám bejegyzést tett közzé: “Üdvözlet a paradicsomból! A közösség és a szeretet jegyében… 2024 felé tartunk!” – írta közösségi oldalán.

A Bild beszámolója szerint a tragédia a Bequia szigetről Saint Lucia felé tartó úton történt. A kisrepülőgép pilótája a felszállás után röviddel bajba került és próbált kapcsolatba lépni az irányítótoronnyal, de a kapcsolat megszakadt. A repülőgép a tengerbe zuhant, és senki sem élte túl a becsapódást.

A hatóságok még vizsgálják a baleset pontos körülményeit, a gép motorjának leállása és a zuhanás valószínűleg egy technikai hiba következménye volt.

A tragikus baleset pillanatait rögzítő felvételek megrázóak:

Christian Oliver a német akció-krimisorozatban, a “Cobra 11”-ben Jan Richter detektívként tűnt fel a hetedik és nyolcadik évadban. Emellett szerepelt a “D-Day”, a “Valkűr”, a “Zipper”, a “Herkules: Feltámadás” és “A jó és rossz háza” című filmekben is.

Sorozatbeli kollégája, Semir Gerkhant megformáló Erdoğan Atalay is megemlékezett róla egy közös fotóval, mellyel részvétét fejezte ki Christian családjának. „Ez egy felfoghatatlan tragédia. Gondolataim, imáim és mély részvétem a feleségének és az egész családjának. Teljesen megdöbbentett ez a hír, szavakat sem találok…” – írta Instagram-bejegyzésében.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …