Kútba esett egy kisfiú Fejér megyében..A tűzoltók minden erejüket összeszedve indultak a kisfiú mentésére..

Spread the love

Odament. Kíváncsi volt. Belenézett. Megbillent, Zuhant. Zuhant. Zuhant. Rémült volt. Megsérült. Hiszen még gyerek. Hiszen még csak négy éves. Nem tudjuk, mit érzett. Nem tudjuk, mennyire félt. Mi csak tűzoltók vagyunk. Megtaláltuk. Beszéltünk hozzá. Lementünk érte, és felhoztuk.

Ez az eset éppen eléggé megviselt mindenkit. Ne súlyosbítsátok rossz ízű kommentekkel. Inkább kívánjunk közösen  jobbulást a kisfiúnak. Köszönjük.

Használaton kívüli gyűrűs kútba esett egy kisfiú egy családi ház udvarán szerdán délután a Fejér megyei Előszálláson. A kútban víz nem volt, nyílását egy borostyánbokor nőtte be. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a borostyán gyökérzetét fokozatosan tépték fel, ügyelve arra, hogy a bokor ágai ne hulljanak a négyéves kisfiúra, akivel folyamatosan beszélgettek a mentésben résztvevők. A tizenöt méter mélyen lévő gyermekhez mentőkötéllel – kötélbiztosítás mellett – egy tűzoltó ereszkedett le, aki a mentőszolgálattal történt egyeztetés után, karjában tartva, magához ölelve hozta fel a felszínre a fiút, akit szintén a tűzoltók emeltek ki a kútnyílásból. A gyermeket súlyos sérültként mentőhelikopter szállította kórházba.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …