Levente 2 millió forintot ajánlott fel annak, aki megmondja hol bujkál volt felesége a kislányával

Spread the love

Képtelen beletörődni egy Svédországban élő magyar édesapa, hogy a szeretett kislányát már csaknem két éve elrabolta tőle volt felesége. Levente most több mint 2 millió forintot ajánlott fel annak, aki tudja, hol bujkál Fannyval az édesanyja.

Kislányával ment el az édesanya

2020 nyarán, az akkor még 9 éves kislányt édesanyja ismeretlen helyre vitte magával. Azóta az édesapa semmit nem tud kislányáról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Látni akarja a gyereket

A gyermeket az Interpol is körözi világszerte, a férfi viszont már képtelen tétlenül tovább várakozni. Ezért fontos döntést hozott. Mihamarabb szeretné látni kislányát.

Nyomravezetői díj

„Kétmillió-kétszázötvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlok fel annak, aki a kislányom felkutatását közvetlenül elősegíti, illetve olyan információval szolgál akár névtelenül, ami a megtalálását eredményezi” – mondta a Blikknek az édesapa.

Reméli, hogy valaki felismeri őket

Csulak Levente szerint a föld nem nyelhette el volt feleségét és Fannyt. Reméli, hogy nem történt velük semmi baj. Bízik abban, hogy valaki, akár a szomszédok, vagy az utcabeliek felismerik és legalább a magas összeg hatására segítenek.

A szülők elváltak

A 43 éves férfi 1990 óta Svédországban lakik, a gyermeke anyjával, Mónikával kilenc évet éltek együtt, össze is házasodtak. Csupán két év telt el Fanny születése után, amikor a kapcsolatuk megromlott, és különváltak útjaik.

Felváltva nevelték a kislányt

A féri azt mesélte, hogy eleinte heti váltásban töltötte az időt a szüleinél a kislány, az eltűnésének idején a nyári vakáció miatt egy hónapot volt az édesanyjánál.

Magyarországon voltak karanténban

Később kiderült, hogy eltűnésük után Magyarországon voltak. Csulak Levente szerint ugyanis egy Fejér megyei településen koronavírus miatt házi karanténba kerültek a nő egyik ismerősének házában. De mire a rendőrök kiértek a helyszínre, már onnan is eltűntek.

A nagypapa tudhatja, hogy hol vannak

„Mónika apjával rendszeresen beszélek telefonon, legutóbb néhány hete hívtam fel. Azt gyanítom, hogy a Székesfehérváron élő szülei tudják, hogy hol bujkálnak a lányommal, de hiába kérlelem, nem mondják el. Rendszeresen járok haza Magyarországra kocsival és egyik határon sem állítanak meg, így sajnos őket is hiába körözik, bárhol lehetnek”.

Álmában hazamegy a kislány

Levente visszatérő álma, hogy Fanny hazamegy hozzá. Az eltűnés óta a távollétükben a bíróság az édesapának ítélte a kislányt, önálló felügyeleti joggal ruházta fel.

Elviselhetetlen a hiánya

„Elviselhetetlen a hiánya, hogy nem tudok beszélni hozzá, és nem tudom átölelni sem. Borzasztóan nehéz, de közben az életnek mennie kell tovább. Hatalmas nagy a hiánya, de nem adom fel”.

Bántalmazással vádolta az apát

Fanny még csak 3 éves volt, amikor az anyja azzal állt elő, hogy a tőlük 400 kilométerre lévő Stockholm városába költözne vele. Levente hiába tiltotta ezt meg, a nő mégis magával vitte a kislányt. Másfél hónappal később a rendőrségnek kellett visszavinnie. Ráadásul abban az időben hamisan azzal vádolta meg, hogy a férfi bántalmazta is őt, de azóta bebizonyosodott, hogy egy szó sem volt belőle igaz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csulak Fanny

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …