Magyarország egyik legismertebb és legcsinosabb hölgye SZIJJÁRTÓ SZILVIA !MEGMUTATTA

Spread the love

Magyarország egyik legismertebb és legcsinosabb hölgye SZIJJÁRTÓ SZILVIA

!MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT SZIJJÁRTÓ SZILVIA

: ÍGY NÉZETT KI MENYASSZONYKÉNT SZIJJÁRTÓ PÉTER OLDALÁN!

MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT SZIJJÁRTÓ SZILVIA : ÍGY NÉZETT KI MENYASSZONYKÉNT SZIJJÁRTÓ PÉTER OLDALÁN!

12 éve kelt egybe Szijjártó Péter és párja.

 Esküvői Pillanatok: Szijjártó Péter és Szilvia Mesés Napja Mindszentkállán

Az Esküvői Előkészületek és a Választott Helyszín

Szijjártó Péter és Szilvia számára élete egyik legszebb napja volt az esküvőjük Mindszentkállán. „Ez volt életem legszebb napja!” – lelkendezett a Blikknek Szijjártó. Bár mindketten győriek, azért választották Mindszentkállát esküvőjük helyszínéül, mert rengeteg nyarat töltöttek ott, és imádják a községet. Az előkészületek különlegesek voltak, hiszen Péter nem láthatta Szilvit készülődés közben, a menyasszony ruhája meglepetés volt számára. A pár külön érkezett a templomba, hogy a találkozás pillanata még különlegesebb legyen.

A Szertartás és a Fogadás

A szertartás fiatalos és modern római katolikus mise volt, ahol gitárzene tette még emlékezetesebbé az eseményt. A ceremónia után a 120 fős násznép átvonult Tapolcára, ahol egy szállodában tartották a bulit. A vendégek nagyszerűen érezték magukat, és a hangulat fantasztikus volt. A bulinak hajnali négy órakor lett vége, amikor az utolsó meghívott is elballagott lefeküdni.

 Az Ajándékok és Különleges Emlékek

Szijjártó Péter és Szilvia rengeteg ajándékot kaptak a vendégektől. „Azt kértük, hogy valami személyes tárggyal lepjenek meg minket” – újságolta Szijjártó. Például Deutsch Tamástól egy különleges könyvet kaptak, amely az 1950-70-es évek kosárlabdájáról szól, mivel Péter nagy rajongója ennek a sportágnak. Az ajándékok mindegyike személyes és különleges volt, amely még emlékezetesebbé tette az  esküvő napját.

A Nászút és a Jövőbeli Tervek

Szijjártó és neje, Szilvia (34) – aki egy gimnáziumban dolgozik – nászútja várat magára. A politikai kötelezettségek miatt egyelőre csak egy rövid londoni hétvégére futja októberben. Azonban a pár már tervezgeti a jövőjüket, és remélik, hogy később egy hosszabb nászútra is eljuthatnak, ahol több időt tölthetnek együtt, és kipihenhetik az  esküvői előkészületek izgalmait.

Az esküvő nem csak a pár számára volt különleges, hanem a vendégek számára is emlékezetes élmény maradt. A ceremónia és a fogadás minden pillanata tele volt szeretettel és boldogsággal, amely örökre megmarad mindenkinek, aki részt vett ezen a különleges napon.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …