Megdöbbentő tragédia Székesfehérváron: ismét vonatgázolás történt. A 14 éves Viktóriát gyászoljuk – Őszinte részvétünk

Spread the love

Sokkoló tragédia! Újra gázolt a vonat Székesfehérváron. A 14 éves Viktóriától búcsúzunk – Részvétünk

Tragédia Székesfehérváron: 14 éves kislányt gázolt halálra a vonat

Szörnyű baleset történt augusztus 30-án, pénteken Székesfehérváron, amikor egy 14 éves kislányt halálra gázolt egy vonat az egyik vasúti átjáróban, mindössze három nappal az iskolakezdés előtt. A tragédia azért következett be, mert a lány zenét hallgatott, így nem hallotta a közeledő szerelvény hangjelzését.

A fiatal lány, Viktória, Iszkaszentgyörgyön élt családjával, és a helyiek szerint rendkívüli gyermek volt. A család ismerősei elmondták, hogy Viktória mindig mosolygott, kedves volt mindenkihez, és kitűnő tanulmányi eredményekkel büszkélkedhetett. Nagy tervei voltak a jövőjére nézve, azonban ezeket a terveket a tragikus baleset kegyetlenül kettétörte.

Egy szemtanú, aki munka után hazafelé tartott kocsival, mesélte el a lapnak, hogy az átjáró közelében figyelt fel a tűzoltóautó fényeire. A tragédia hírére a lány édesanyja teljesen összeomlott, a családot mély gyász sújtja.

“Közelebb érve a síneken egy álló vonatra lettem figyelmes. Már ekkor sejtettem, hogy nagy a baj.

Annyit láttam, hogy a szerelvénynél helyszíneltek, illetve a másik vágányon egy másik vonat állt, ahová szerintem átszállították az utasokat. Az átjárót rendőrök és egy tűzoltókocsi zárta el. Aztán hazaértem és megtudtam, hogy egy kislány volt az áldozat. Mondanom se kell, összeszorult a gyomrom” – emlékezett vissza a férfi. A lapnak többen is azt mondták, hogy a kamasz zenét hallgatott, és ez terelte el a figyelmét, illetve emiatt nem hallotta az érkező vonat hangjelzését. A Tények információi szerint pedig a lány összeveszhetett a párjával, ezért idegesen át akart szaladni a síneken egy barátjával. Egy szemtanú arról számolt be lapnak hogy a baleset napján a fénysorompó is működött. A szülők teljesen összetörtek: Viktória nevelőapja a Facebookon beszélt a tragédiáról. A bejegyzésében arról írt, hogy a kislány kezét fogta, amikor óvodába vitte, amikor Viktória rollerezni és aztán biciklizni tanult. A férfi ezek után hozzátette, hogy a kezeket most el kell engednie. A Bors elérte a kislány édesanyját is: a gyermekével kapcsolatos információkat megerősítette, de annyira összetört, hogy nem tudott másról beszélni. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség. Címlapfotó: Illusztráció.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …