Megszólalt az ügyben az egykori szépségkirálynő! Kulcsár Edina terhességéről vallott: – ” Nem így akartam hogy megtudjátok! “

Spread the love

Az egykori szépségkirálynő még januárban jelentette be, hogy újra megtalálta a boldogságot a népszerű rapper, G.w.M mellett, szerelmük pedig azóta is töretlen. Bár Edina még nem költözött össze Márkkal, hiszen nem akarnak semmit sem elsietni, nem titkolják, hogy mindketten komolyan gondolják a kapcsolatukat.

Több se kellett az internet népének, máris elindult egy pletyka, miszerint Edina teherbe esett G.w.M-től, de még nem akarják nyilvánosságra hozni. A híresztelés egy zárt Facebook-csoportból indult ki, ahol a posztoló az alábbi szöveget írta ki:

„Kulcsár Edina terhes! GwM újra apa lesz! Edina nagyjából 6 hetes terhes, de a bejelentéssel még várnak, amíg ki nem derül, hogy fiú lesz vagy kislány. A bejelentés az egyik nagy bulvárlapban várható, de nem árulhatom el, melyikben. Addig is emésszétek a hírt!”

A hír Kulcsár Edinához is eljutott, aki Instagram-oldalán 24 óráig elérhető sztoriban egy viccel reagált a pletykára.

„Nem így akartam, hogy megtudjátok. Majd én is figyelem a nagy bulvárlapokat. Kíváncsi leszek, hogy fiú vagy lány lesz. #eztmégénisemésztem.”

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …