Mély fájdalommal, és megrendüléssel tudatjuk, hogy meghalt Ibolya néni..

Spread the love

A magyar judosport jelentős alakja, a Than Károly Ökoiskola tanárnője múlt vasárnap vesztette életét egy tragikus autóbalesetben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű autóbaleset történt március 20-án Csomádon, miután egy bedrogozott sofőr frontálisan ütközött egy másik autóval. A járművet vezető 58 éves nő a helyszínen életét vesztette.

A Magyar Judo Szövetség a közösségi oldalán erősítette meg a hírt, Tamási Ibolya, magyar judo világbajnok halt meg a tragikus balesetben. Utasát, Illés Sándor judoedzőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de a szövetség információi szerint a körülményekhez képest már jól van.

Tamási Ibolya 1984-ben szerezte meg első felnőtt egyéni magyar bajnoki címét, 1987-ben hetedik helyezést ért el az esseni világbajnokságon, abban az évben őt választották a magyar judosport első női Év sportolójának. Pályafutása során tizenegy alkalommal nyerte el a magyar bajnoki címet (ezzel a nőknél az örökrangsor második helyén áll Gránicz Éva mögött), utoljára 2009-ben állhatott a dobogó legfelső fokára – írta weboldalán a Magyar Judo Szövetség.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …