Minden remény elveszett: egyetlen túlélője sincs a brazíliai repülőgép-szerencsétlenségnek

Spread the love

Fekete fellegek szálltak egy brazíliai lakópark felett, amikor egy 62 személyt szállító repülőgép lezuhant péntek délután. Egyre több felvétel lát napvilágot a szörnyű balesetről, így már lehetett sejteni, hogy a fedélzet utasai nem élték túl a katasztrófát. Most megerősítették, hogy nincs túlélője a szerencsétlenségnek.

  • „Sziget, mi a f*sz van?!” – Gigantikus bulit csinált a Szigeten Azahriah – fotók

  • A válása után összejött a Love Island sztárjával a Házasság első látásra bombázója: szenvedélyes csókkal vállalták fel a…

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, légi katasztrófa sújtotta São Paulo egyik külvárosának lakóparkját. A Voepass Linhas Aéreas légitársaság szerint egy ATR-72 típusú, turbólégcsavaros utasszállító repülőgép zuhant le, amely Cascavelből indult Guarulhosba. Az Anac szerint ez a típus 68 férőhelyes, s most 58 utas és a 4 fős személyzet utazott a járaton.

Senki nem élte túl

Egy dél-brazíliai rendezvényen Luiz Inácio Lula da Silva elnök arra kérte a tömeget, hogy álljanak fel és tartsanak egyperces néma csendet, miután közölte a szörnyű hírt – írja az AP hírügynökség.

Elmondta, hogy úgy tűnik, a fedélzeten tartózkodó összes utas és személyzet meghalt.

A Noticias nevű brazil lap szerint a repülő két perc alatt négyezer métert zuhant. A gép végül a Recanto Florido nevű társasház grillezőjében zuhant le, ám az utasokon és személyzeten kívül más nem sérült meg az eddigi információk alapján – írja az Index.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …